Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj ha ennyi idő óta még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha ennyi idő óta még nem vagyok szerelmes??

Figyelt kérdés
2 és féléves kapcsolatom lezárta után rögtön megismertem tavaj decemberben egy fiút. Eleinte épp hogy 1-2szot beszéltünk messengeren. Aztán január óta mindennap minden percben. A baj az hogy még csak 5x taliztunk mert sajnos mindig közbe jön nekem valami. Viszont nem szeretem még...attól mindennap beszélünk h nm talizunk és igazából minden héten talizunk. Az baj ha még mindig nincs semmi bennem iránta?
2022. márc. 25. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk nem ártana tudni mi is van köztetek, ha csak dugni jártok össze akkor nem csoda, de amúgy is kevés ennyi kontakt ahhoz hogy szerelmes legyen az ember általában...de az is lehet hogy nem fogsz belé soha az lenni.
2022. márc. 25. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Az érzéseidet nem befolyásolhatod, azaz semmi baj.
2022. márc. 25. 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Nm feküdtunk még le
2022. márc. 25. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!