Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mi lehet? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehet? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy új tanár van a sulinkban, és nagyon furcsán érzem magam a közelében. Amikor az első óráját tartotta nekünk, 45 percen nem érdekelt senki más rajta kívül és végig őt figyeltem és furán éreztem magam (nagyon vert a szívem és kicsit görcsben volt a gyomrom). Utána egész nap azon kattogtam ez a fura érzés vajon mi lehetett. A következő órán, ami 1 héttel később volt, jegyzetelés közben végig remegett a kezem, pedig csak a hangját hallottam. A közelében zavarban vagyok, és még megszólalni is alig tudok. Ez biztos, hogy nem szerelem, hiszen alig 2 hónapja ismerem és attól, hogy tök aranyos egy tanár, és mindenki szereti a suliban nem ad okot arra, hogy belé szeressek.

Ő 26 éves, én pedig 16 alatt vagyok még. Olvastam, hogy ez talán csak rajongás, de alig bírok már így iskolába menni. Heti egyszer van vele órám, és aznap egy szakköröm, szinte sosincs a suli főépületébe, mivel kémia tanár és a laborban van a legtöbbet, de rengeteget gondolok rá.

Nem egy szokásos "Hűdehelyes" tanárról van szó, de szerintem tök jól néz ki. Erről eddig még senkinek nem mertem beszélni, mert anya azonnal egy pszichológushoz küldene, a legtöbb barátomban nem bízok meg annyira és félek, hogy csak nevetnének rajtam.

Mit tehetnék ez ellen?

#tanár #szerelmes vagyok a tanáromba?
2018. nov. 9. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lattad es terhes lettel tole, szoval Csinalj egy tesztet...
2018. nov. 9. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenképp szólj anyukádnak, meséld el a sztorit. Te!!!tudsz magadon segiteni a legjobban, gyozd le a felelmedet. Kezdj el vele beszelgetni. Addig ne szolj az osztalytarsaidnak mig anyukad nem tud rola. Es sok sikert!
2018. nov. 9. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!