Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányon kívül nem érdekelnek más lányok, akkor szerelmes vagyok?
Nemrég jöttünk össze.
A többi lánytól szinte undorodom ha belegondolok, hogy közelednének felém.
Viszont ezzel a lánnyal, akivel összejöttem, csak akkor érzem azt a jó érzést, ha érdeklődik felőlem és azt érezteti velem, hogy érdeklem őt.
Alapvetően egy nagyon félénk lányról van szó így ez utóbbi ritka, hogy ki meri nyilvánitani az érzéseit.
Jó vele lenni és mással nem tudnám elképzelni, de a felsoroltak miatt felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban és már túl is gondolok dolgokat.
Ha nem lennék belé szerelmes akkor más lányok izgatnának és akkor nem szeretnék a mostanival lenni, csak erőltetésnek érezném nem?
20/F
Rosszul fogalmaztam/rosszul értetted. Idézőjelben undorodom a gondolattól és nyilván az olyan közeledésre gondoltam, hogy valaki bepróbálkozik nálam komolyabban. Tehát nem magától a lánytól.
Az önzős dolgot pedig arra értem, hogy én kiteszem szívem lelkem érte, mindig keresem/érdeklődöm, válaszol és reagál, de ő nagyon keveset érdeklődik felőlem. És így elhalványulnak egy idő utan bennem az érzések, mert úgy érzem nem érdeklem őt. Aztán mikor már hagynám a dolgot akkor egy időre pont elkezd kérdezgetni meg beszédesebb lesz és akkor ismét érzem azt a nagyonjó érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!