Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, de csak pár hete, és szeretem is, de van egy csaj, akibe szerelmes vagyok, mit tegyek?
A story úgy kezdődött h nyáron megismertem egy csajt, és nagyon beleszerettem, jártunk is, aztán szakított velem. Nem tudtam túl lenni rajta, ezért megpróbáltam visszaszerezni, és sikerült is, de mindketten éreztük, hogy ez már nem az igazi. Majd nemrégiben csatlakozott az életembe még egy személy akit szeretek, de az a gond, hogy most is nagy a vonzalom a másik lánnyal. Nem tudom h mit tegyek, nem szeretnék senkit se megbántani, és kegyetlen az élet, tudom, ezért fordulok segítségért.
Tudom, hogy fiatalos zagyvaság az egész, de légszi próbáljatok meg komolyabb válaszokat adni. Köszönök mindent előre!
Hagyd mindkettőt.
Az 1. már nem megy.
A 2.-dikkal szemben tisztességtelen, hogy másba vagy szerelmes, de lekötöd őt, hónapokat ellopsz önzőn az életéből, lelki fájdalmat okozol neki.
Hát haver ebből megbántás nélkül nem jössz ki, szóval döntened kell. 'Azt akarod hogy mindent megkapj de közben az élet választásra kényszerít '. Ez ilyen. Ha a helyedben lennék 3 dolgot gondolnák át 1. Tényleg a barátnőmet annyira bírom és ő is annyira bír engem vagy nem
2. Mi van akkor ha a jelenlegi kapcsolatom csak lánc mindkettőnknek mert lehet hogy te bírod a csajt meg ő is téged de mondjuk mással te is meg ő is boldogabb lenne
3. Ha viszont a jelenlegi tetszik akkor minél hamarabb közöld a csajjal aki tetszik hogy ebből semmi sem lesz (ha nem tudja akkor ennél a választásnál ne is közöld vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!