Van egy nagyon cuki fiú akibe már elég régóta szerelmes vagyok. Már majdnem 2 éve. Nem tudom hogy ő szeret-e engem vagy csak barátként fogadna el? Többi lent!
Vannak apró jelek amik eléggé szerelemre utalnak, de van amikor le se sz*r.
Én szeretem nagyon mert tényleg azért általában kedves de 2 évvel idősebb nálam. Bár néha én is meglepődök milyen "nagynak" kezel. Néha azt is mondja hogy jaj de cuki vagy, meg ilyesmi. De nála ez nem feltétlen jelenti azt hogy szeret mert eléggé ismerem és ő más lánnyal is ilyen. Jó azért nem mondja sokaknak hogy cuki vagy de nála van lány és fiú között barátság. És nem tudom hogy én ebbe tartozom vagy kicsit több. Megkérdezni félek, mert eléggé félénk vagyok ilyen téren, mivel még sose volt barátom. Neki már volt nem is egy barátnője. Nem tudom mit tegyek... Lécci segítsetek!!!!!!
ja! és én még nem is csókolóztam meg ilyesmi... :(
és lécci az olyan válaszoktól kíméljetek hogy túl kicsi vagy, minek foglalkozol ezzel stb.
köszi!
én nem úgy értem! tudom hogy nem ciki de néha teljesen úgy kezel mintha járnánk vagy ilyesmi...
És nem tudom hogy értsem ezt...
elárulok egy olyan titkot, amit ha megfogadsz, akkor sokkal jobb életed lesz, mint a többi nőnek: kérdezz tőle és mondj igazat.
ha ezt megtanulod, sok problémát elkerülhetsz az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!