Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kedves mindenki? Szerelmes...

Vivii.*-* kérdése:

Kedves mindenki? Szerelmes vagyok egy fiúba, aki a barátom. Nemtudom mit tegyek mert ő csak barátként gondol rám. És nagyon beleszerettem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elmondjam neki?Éreztessem vele? Vagy mit tegyek?

#szép #Szeretem őt.Ő a barátom. Cuki #és helyes.meg persze SZERETEM!
2012. máj. 25. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Keress kérdéseket hasonló témákban: Szeretem őt.Ő a barátom. Cuki, szép, és helyes.meg persze SZERETEM!

Édes vagy! :D

2012. máj. 25. 19:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Kereseek, de nemtalálok olyanokat amii erre a témára illik. Az egyik barátnőmnek i9s tetszik, és már többet foglalkoziik vele mint velem..nagyon rossz érzés.
2012. máj. 25. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Próbálj flörtölni vele, éreztesd. A barátnődnek is tetszik a srác? Mert ha nem, beszélj a csajjal, hogy ne nagyon adja a fiú alá a lovat.
2012. máj. 25. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Hogyaan flörtöljeek velee?:o hoogy ne legyeek olyaan...ribancoos na érteed.xd ..a barátnőőmeet pediig nem nagyoon fogja egy ideiig érdekelnii.;)
2012. máj. 25. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Ez az írásmód, ne haragudj az őszinteségért, önmagában r.bancos. Ne írj és főleg ne beszélj így. De, hogy a kategóriánál maradjunk, pár csinos ruhával is felhívhatod magadra a figyelmet :D
2012. máj. 25. 19:34
 6/9 Törpetacseszhwok ***** válasza:
nee nyúúújtsd eeel aaa beeetűűűkeeet lééégysziiiveees.:D szerintem mondd el neki.
2012. máj. 25. 21:38
 7/9 A kérdező kommentje:
félek elmondani neki, mert nagyon jóm barátok lettünk..és neki most a barátnőm barátnője* tetszik..köcsög.:s-.-" azért köszönöm a segítségeet.:)
2012. máj. 28. 17:21
 8/9 A kérdező kommentje:
MOST MEG A BARÁTNŐM TETSZIK NEKI.:@
2012. jún. 6. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Formális logika alapján holnap te tetszel neki és hopp, másnap már más lány.

De komolyan, ha írásban is affektálsz, jobb lesz neki, ha barátként tud maga mellett.

2012. jún. 8. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!