Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre mit vegyek fel?...

Esküvőre mit vegyek fel? Barátként megyek

Figyelt kérdés

Egy piros gyöngyös felsőre gondpltam, fehér nadrággal.

tudom senki nem ezt fogja nézni, de nem tudom miben illene mennem

2012. márc. 3. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem így tökéletes lesz. :)
2012. márc. 3. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz így sem, de azt szokták mondnai, hogy a fehér hagyományosan a menyasszony színe, a piros pedig az újasszonyé. Ha ezt ötvözöd, azzal lehet egy kis ciki. Jobb volna valami más színkombinációban gondolkodni, vagy egy harmadik (de több nem) színt is bedobi a másik kettő mellé.

Szerintem. :)

2012. márc. 3. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem vennék fel pirosat, fehéret.
2012. márc. 3. 19:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Ötltek?

köszönöm az eddigieket, ruhá nm szeretnék

2012. márc. 3. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonló dilemmában voltam pár hónapja. Úgy tudtam, hogy feketét, fehéret és pirosat nem illik felvenni, és bár én betartottam ezt, de a vendégek között rengetegen voltak, akik nem, mégsem volt ebből probléma, senki nem keverte őket össze a menyasszonnyal. Szerintem a piros-fehér kombináció simán elmegy esküvőre.
2012. márc. 3. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ruhára szavazok, azt jobban szeretem, de írtad hogy te azt nem választanád. Ezért maradjon a fehér nadrág, ha azt szeretnéd, de mondjuk egy királykék vagy más színes blúzzal.
2012. márc. 5. 09:15
 7/7 anonim válasza:
Szerintem jó lesz a Te összeállításod :) A mi esküvőnkön is volt aki fehér kosztümöt vett fel... Nem probléma. A menyasszonyt nem igazán lehet összekeverni szerintem, ha csak nem vesz fel az ember földig érő fehér ruhát :D
2012. márc. 9. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!