Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat hogy a barátom szeretetébe voltam szerelmes,
nem belé?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben kevésbé mutatta ki az érzelmeit felém, magamban elkezdtem változást érezni.. Nem érzem a masszív szerelmet mint az elején, de tudom hogy szeretem.
De bonyolult a női agy...nyilván fontosak az érzelmek, nélkülük semmi nem az igazi.
2022. febr. 13. 23:16
2/10 anonim válasza:
Elo.
2022. febr. 13. 23:30
3/10 A kérdező kommentje:
nem az agyam a bonyolult, hanem a férfiak! :D hogyan szeressem őszintén, ha a tettei mást mutatnak mint szavai? gondolkoztam már a szakításon, de gyönyörű idők vannak mögöttünk, nagy fájdalmat okozna neki és nekem is.. 18 éves vagyok, fiatal, ő az első szerelmem, így fogalmam sincs hogy mennyi ideig éri meg küzdeni egy kapcsolatért. tanácstalan vagyok, magamat próbálom győzködni mikor melyik irányba..
2022. febr. 13. 23:30
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy neked is csak random változnak az érzéseid, de persze az összefüggés sem kizárt.
2022. febr. 13. 23:34
5/10 A kérdező kommentje:
ezek az érzések visszajöhetnek? ha igen, hogyan?
2022. febr. 13. 23:39
6/10 anonim válasza:
Visszajöhetnek de mindkettőtöknek igyekeznie kell. Neked is és neki is. Fontos a kommunikáció. Mondd el neki szépen, kedvesen hogy szeretnéd ha kicsit jobban kimutatná az érzelmeit irántad, mert neked nagyon hiányzik és úgy érzed mintha hűvösebb lenne veled. Mondd neki ha esetleg van oka, mondja el nyugodtan hátha tudtok együtt változtatni rajta. Nagyon fontos egy kapcsolatban a jó kommunikáció, hisz néma gyereknek az anyja se érti a szavát. Próbáljátok megbeszélni és közösen valami megoldást kitalálni. Ha nem partner benne akkor meg ennyi volt nincs miről beszélni, had menjen.
2022. febr. 13. 23:44
7/10 anonim válasza:
Én mint férfi sose nem tudtam szeretni a barátnőmet!mindig engem dobtak! Pedig mindent megtettem azért, hogy jó legyen nekünk, de ma már bunkó vagyok és ez bejön a lányoknak! Tegnap is úgy lett meg egy csaj, hogy 1 hete elküldtem melegebb éghajlatra aztán tegnap reggel írt, hogy fussunk össze és meglett! Fura világot élünk...
2022. febr. 13. 23:44
8/10 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy elmúlt a rózsaszín köd.
Az érzések, az érzelmek jönnek-mennek. Azok alapján dönteni valaki mellett nagyon veszélyes lehet...
2022. febr. 14. 19:53
9/10 anonim válasza:
"sose nem tudtam szeretni a barátnőmet! ... Pedig mindent megtettem azért, hogy jó legyen nekünk"
Ha tényleg mindent megtettél, akkor miért mondod, hogy nem szeretted őket?
"ma már bunkó vagyok és ez bejön a lányoknak!"
Ebben nagyon tévedsz.
"Tegnap is úgy lett meg egy csaj, hogy 1 hete elküldtem melegebb éghajlatra aztán tegnap reggel írt, hogy fussunk össze és meglett!"
Ez még nem azt jelenti, hogy bejön neki, ha bunkó vagy. Lehet, hogy csak egy kis szexet akart, azért írt, te meg lépre mentél. Csak kihasznált téged. Ahogy te is őt. Meg a többieket...
"Fura világot élünk..."
Amilyet gyártasz magadnak, olyanban kell élned...
2022. febr. 14. 19:57
10/10 anonim válasza:
Szerintem túl sokat gondolkodsz.
Jól érzed magad vele, szereted, hasonlóak vagytok? Van közös pont az életetekben? Ha igen, akkor mit gondolkodsz hülyeségeken.
Ha nem, akkor meg miért nem lépsz?
Valószínű még tök fiatal vagy, de akár beszélhetsz is a barátoddal, hoyg mit érzel, hátha ő is megnyílik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!