Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire döccenős, ha a kiszemelted 1-2 hónappal idősebb nálad?
Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 17:31
21/29 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 26. 06:23
22/29 anonim válasza:
Én fél évvel vagyok idősebb a barátomnál. Az égvilágon senkit sem zavar.
17/l
24/29 pcpsx válasza:
Sokat agyaltam a kérdéseden,de rájöttem,hogy nem kellett volna.Nagyon nagy bajban lehetsz ha a választ már magad sem tudod.
25/29 A kérdező kommentje:
Igazából engem nem érdekel, hogy idősebb, csak féltem, hogy az emberek így mondani fogjak hogy a csaja idősebb nála xD
2022. júl. 28. 13:17
26/29 anonim válasza:
Ez szuper szerencse, mert igy biztos lehetsz benne, hogy nem az ikertestvêred, s igy nem lesznek hülyêk a gyerekeitek!
27/29 pcpsx válasza:
Orvos látott???? Kezeltesd megad.
28/29 anonim válasza:
Istenem, az én legjobb barátnőm összejött egy nála 1 évvel fiatalabb sráccal. Mert szerelmesek , a kor nem számít! 😀 (kivétel ha a lány egy 14 éves, a pasas meg 25) xd
29/29 A kérdező kommentje:
27, írtam már, hogy köszönöm a válaszokat, ilyenkor több választ már nem szokás írni :)
2022. aug. 4. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!