Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nálam idősebb srácba. Hogy kéne viselkednem vele?
Figyelt kérdés
Egy rokonomnál voltam Norvégiában és az egyik barátja átjött néha hozzánk és tök jóba lettünk. Viszont azt mondták hogy nem vagyok a srác esete szóval nem is próbálkoztam. Sok időt töltöttünk együtt és úgy érzem hogy beleszerettem viszont tudom hogy egyáltalán nincs jövője ennek a kapcsolatnak mivel és 20 vagyok ő meg 29 és Norvégiában lakik. Amikor hazajöttem ráírtam és beszélgettünk egy kicsit azóta egyszer még ráírtam akkor is beszéltünk egy kicsit de azóta nem. Nem akarok nagyon nyomulni de nem tudom hogy mit csináljak. Valaki tudna valamilyen tanácsot adni?2022. júl. 19. 10:00
1/12 anonim válasza:
Hát őszintén... szerintem engedd el.
2/12 anonim válasza:
Norvégiában lakik
Nem vagy az esete
Hát, itt nem is az életkor a legfőbb gond.
Szerintem is engedd el.
3/12 anonim válasza:
Inkább engedd el, jobb lesz, hidd el.
4/12 anonim válasza:
Sokkal jobb ha keresel valakit akinek bejössz itthon
5/12 anonim válasza:
Itt nem a korral van probléma, hanem, hogy a vilég másik felén lakik. Most bocs, de lehetne annyi eszed, hogy elfogadod a helyzetet és elegended az egészet.
6/12 anonim válasza:
Csomó ember él távkapcsolatban, és ismerek is párokat, akiknek működött. Nem mindenki a másik utcában fogja megtalálni a nagy Őt, szóval ezzel kapcsolatban ne hallgass az előző válaszolókra. Itt inkább azzal van a probléma, hogy a kedvelés nem kölcsönös, de az még változhat. Próbálj meg beszélni vele minél többet, aztán majd meglátod mi lesz.
7/12 anonim válasza:
#6 1-es vagyok, távkapcsolatban élek, és így is ezt tanácsoltam. Egyrészt magyon nehéz így lenni kapcsolatban, másrészt egyértelmű, hogy a srác semmit nem akar tőle. Ezért írtam, hogy engedje el.
8/12 anonim válasza:
#7 Én is távkapcsolatban éltem 2 évig, és a találkozókat sem volt egyszerű összehozni, szóval van tapasztalatom ezen a téren. Nagyon sok minden nehéz az életben, ez nem csak a kapcsolatokkal van így. Egyszerűen csak utálom, amikor az emberek azzal jönnek, hogy “találj valaki, aki itt él”. 7,8 milliárd ember él a földön, komolyan azt hiszitek, hogy mindenki pont ebben az országban fogja megtalálni élete nagy szerelmét ? Kicsit vicces. Le lehet pontozni, nem érdekel, ez csak az igazság. Abban viszont igazad van, hogy ha nem kölcsönös a dolog, akkor jobb, ha elengedi a srácot a kérdező.
9/12 anonim válasza:
8: De nem érted, hogy nem jön be a srácnak?
10/12 anonim válasza:
#8 nem is a távkapcsolatot mondtam indoknak, ha elolvastad a válaszom. Mint mondtam, EN IS távkapcsolatbam élek (bár országon belül), a barátom 300 kmre lakik tőlem, piszok nehéz találkozni, meg úgy az egész, de szerintem megéri, ha két ember SZERETI egymást. Na és itt pontosan ez a baj, hogy a srácot nem érdekli a kérdező. És erre jön még rá a távkapcsolat, ami szintén nem mindenkinek megy, bár ettől még meg lehetne próbálni, ha kölcsönös lenne az érdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!