Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy nálam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nálam idősebb férfibe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elmondani nem szeretném és nem is merem neki. Mellesleg az edzőm. Valaki segítsen hogy lehet kiszeretni egy emberből, mert ez így nem működhet tovabb.

2022. febr. 3. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Keress egy másik faszit, aztán az edződed majd szépen lassan elfelejted és nem fogsz rá úgy tekinteni.
2022. febr. 3. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Felejtsd el. Ebből sose sül ki jó.
2022. febr. 3. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van az úgy. A nők ritkán szeretnek bele náluk fiatalabba. Persze, ha 2x annyi idős, mint te, az már sok. Álmodozz róla zuhany közben, azt senki nem tiltja. :)
2022. febr. 3. 19:54
 4/6 A kérdező kommentje:
10 évvel idősebb nálam. Egyébként teljesen egyetértek veletek, hogy ebből úgysem jönne ki senki jól. Es köszi mindenkinek akik írtak.
2022. febr. 3. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:

En is voltam már szerelmes egy tanáromba, ő 22 évvel idősebb nálam. Vagy 1 évig tartott ez a szerelem, de soha nem is akartam, hogy több legyen belőle. Aztán megtetszett más és onnantól szép lassan, fokozatosan elfejetettem. Bár még mindig jobban bejönnek az idősebb pasik, de soha nem jonnek ossze annyival idosebbel, a baratom is "csak" 5,5 evvel idosebb nalam:)

17/l

2022. febr. 3. 22:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Én se szeretnék ebből semmi komolyat. Jó ez így. Tetszik aztán majd kiszeretek belole. Neked meg sok boldogsagot<3
2022. febr. 4. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!