Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Viszonzatlan szerelem kiheveré...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelem kiheverése? Az a gond hogy volt vki akit viszonzatlanul szerettem, és úgy sikerült elfelejtenem hogy másba beleszerettem de most a "mást" nem tudom kiverni a fejemből fél éve😭

Figyelt kérdés
febr. 13. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Rossz a hozzáállásod a kérdéshez - így borítékolható a szenvedés.
febr. 13. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem értem. A másik srác sem viszonozza? Vagy mi a gond?
febr. 13. 19:52
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es, igen, ez a gond
febr. 13. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy beleszerettél valakibe aki nem viszonozta az érzéseidet és, hogy elfeledd őt ezért beleszerettél ebbe a srácba aki szintén nem viszonozza az ilyen jellegű érzéseidet?
febr. 13. 21:44
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es, pontosan
febr. 13. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó ez, mert egy piramis játékba fogsz beleesni. Ha valaki nem szeret viszont, akkor csak azért, hogy elfelejtsed, ne szeress bele másba kai szintén nem szeret.
febr. 14. 05:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez így nagyon nem jó már most sem, pláne ha ez elindul dominóefektként.

Én azt tudom javasolni, hogy menj oda hozzá és hívd el egy randira, mert ha jól sül el akkor összejössz vele amennyiben jól sülnek el a dolgok. Ha meg nem sikerül akkor remélhetőleg egy tanító jellegű hasraesés/kiábrándulás lesz belőle. Vagy ha így se megy akkor meg próbálj meg rájönni az ilyenféle kötődésed miértjére, mert ez így egyáltalán nem egészséges. Szükség esetén ne félj segítséget kérni másoktól és/vagy pszihológustól.

4-es

febr. 14. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!