Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uristen. Beleszerettem?
Nos ezeket a sorokat sírva írom le nektek vélemény után kutatva.. hát az egész úgy kezdődött hogy megismerkedtem azzal a sráccal 1fbs csoportban.aztán beszélgettem vele a csoporban..aztán bejelölt..én visszajelöltem.beszélgettünk, és kb 2hét után haverok lettünk.elvoltunk egymással,mindent ami bántott elmondtam neki,mert megbíztam benne,és ő is bennem.aztán barátok lettünk..végül legjobb barátok..aztán már szinte csak ő járt a fejembe.csak az érdekelt hogy vele mivan.csak vele beszéltem 0-24 ben.aztán jött egy fordulat.szakított az exével.és elkezdett nekem aranyos üzeneteket küldeni..azt mondta hogy az övé vagyok..én először csak poénnak vettem..utánna egyre többször írta.amikor 00:00 volt egymásnak írtunk először.végül mire észbekaptam rájöttem hogy beleszerettem és azt hittem hogy ő is belém.úgy nézett ki mintha járnánk.de én félreértettem és csak 1hét után jöttem rá.de ő ezt nem tudja hogy nekem ő tetszik és hogy szerelmes vagyok belé és hogy azt hittem hogy járunk. Mondtam magamban:majd úgyis összejövünk..de nem....ő visszaakar menni az EXÉHEZ akit velem beszélt ki..és ez nekem rohadt szarul esik.szóval ez a helyzet kb. És kérlek ne írjátok hogy felejtsem el mert az lehetetlen..
14/l (ne bántsatok a korom miatt pls van elég bajom mert ez egy másik téma de 3hónapja depressziós vagyok és csak Ő az egyetlen örömöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!