Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba! Mit tegyek?
Együtt jártunk általánosba és most gimibe is(10.-be jelenleg),kb.7-8 éve vagyunk nagyon jóba, bármilyen témában kötetlenül tudunk beszélgetni, nagyon jól megértjük egymást..
7.-ben próbálkozott nálam,de én visszautasítottam...Kár volt :/
Pár hete ez történt:sétáltunk és ráléptem véletlenül a sarkára és nekem ilyenkor az a szokásom hogy azt mondom, hogy ott leszek az esküvődön,erre ő:"Ott leszel,de az se kizárt,hogy te leszel a menyasszony" egyszerűen akkor ébredtem rá,hogy Ő az igazi..
Mit tegyek?
És a legrosszabb,hogy tegnap mikor mentünk moziba boldogan mondta,hogy elhívta unokahúgomat találkozni valahova.. Egyszerűen ezt szörnyű volt hallani,hogy pont családtagomat!
Valakinek valami ötlet?Elmondjam,hogy szeretem?!
Köszönöm 16/L
Hűha, Téged egyszerűen le lehet venni a lábadról :) Vannak ilyen sztorik, hogy valaki iskoláskorában találja meg az igazit, lehet ez is az lesz. Az uncsihugodat meg tudod kérdezni, hogy mit csináltak a találkozón, Neki tetszik-e a fiú, stb.
Ha nem alakul köztük semmi, akkor valahogy lightosan add elő a fiúnak a témát.
Tehát 1 szép mondat, és már a fellegekben jársz. Ébredj fel, neked a mondat tetszett, mert nagyon romantikusan hangzott, de ennyi. Ha korábban is kellett volna, nem ekkor ébredtél volna rá..
Egyetlen tanácsom,hogy kezdj el felnőni!
Lehet kicsit félreérthető volt ahogy írtam:már régebb óta(kb.1 éve) is többet éreztem iránta,mint szimpla barátság,csak nem voltam biztos az érzéseimbe,de a mondat "segített a döntésben"
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!