Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy nálam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nálam idősebb srácba. Hogy kéne viselkednem vele?

Figyelt kérdés
Egy rokonomnál voltam Norvégiában és az egyik barátja átjött néha hozzánk és tök jóba lettünk. Viszont azt mondták hogy nem vagyok a srác esete szóval nem is próbálkoztam. Sok időt töltöttünk együtt és úgy érzem hogy beleszerettem viszont tudom hogy egyáltalán nincs jövője ennek a kapcsolatnak mivel és 20 vagyok ő meg 29 és Norvégiában lakik. Amikor hazajöttem ráírtam és beszélgettünk egy kicsit azóta egyszer még ráírtam akkor is beszéltünk egy kicsit de azóta nem. Nem akarok nagyon nyomulni de nem tudom hogy mit csináljak. Valaki tudna valamilyen tanácsot adni?

2022. júl. 19. 10:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%
Nem a kor a gond, csinaltam mar vadabbat is, de ekkora tavval iszonyat kín. Ott kellett volna dugni egy isteneset, aztan elfelejteni.
2022. júl. 19. 20:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Emberek! Nem arról volt szó, hogy a srácNAK nem jön be, hanem arról, hogy XY azt mondta, hogy nem az esete a srácnak, a két dolog teljesen különböző. Persze nem kizárt, hogy tényleg így van.

Viszont ennek a kapcsolatnak valóban nem biztos, hogy lenne jövője, DE meglehet próbálni, mert soha nem tudhatod mi sül ki belőle.

2022. júl. 20. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!