Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen beleszerettem egy idősebb lányba, de szerintem ő csak barátként kezel?
Na, én meg egy nálam 3 évvel fiatalabb srácba. 😂
Én megmondtam neki, hogy szeretem. Életemben először kB 2 hete találkoztam vele, utána 1 héttel megmondtam neki. Most várok. De viselkedése alapján vívódik. De az oka már más dolog. Az már másra nem tartozik :)
Udvarolj neki, és figyeld meg, hogy reagál. Vagy ami egyszerűbb, kérdezd körbe a baráti körét. De utana garantálan nem marad titok, hogy szereted.
Szia!
Vannak akiknek a fiatalabbak jönnek be hidd el pl nekem is :D ezt máshogy nem nagyon tudod eldönteni mit érez csak ha elmondod neki te mit érzel bár igy mindenképp csak a szallagavató után mondd el. A jelekből nem tudod leszűrni mit érez mert félre lehet érteni nehéz elkülöniteni a barátságtól szóval mindenképp beszélj majd vele. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!