Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb sráccal összejönni?
Leírom a lényeget. Zenesuliba járok, és hetente 1x van ilyen zenekari óránk. Összeáll néhány hangszeres, és minden év végén előadjuk a tanult darabokat. Az idei év végi koncert 8-án lesz majd júniusban.
És a zenekarban van egy srác, aki nagyon aranyos velem. 3 év van köztünk. Ő idősebb nyilván. Viszont nemrég elkezdett velem máshogy viselkedni. Ölelgetni szokott, dícsérget is, és amikor írásban beszélünk, elkezdett szivecskéket használni. Meg állandóan becézget.. Meg sokszor mosolyog rám csak úgy. Meg amikor írásban beszéltünk, mondta hogy koncert után meghív valamire ott a helyen ahol fellépünk. Nekem ő nagyon tetszik. Mit csináljak ezzel a helyzettel?
Szerintetek én tetszem neki?
Nyilván...
viszont nem mindegy, hogy 13 éves vagy, vagy 18.
Ő nyilván többet szeretne majd, mint ölelgetni és dicsérni.
#1 "Ő nyilván többet szeretne majd, mint ölelgetni és dicsérni."
Vagy nem. Ismered őt? Nem. Akkor meg nem tudod, hogy mit akar. Nem minden tizenéves életének alfája és omegája a dugás. (Nem mellesleg: honnan tudod, hogy a kérdező nem akarná?)
"viszont nem mindegy, hogy 13 éves vagy, vagy 18."
De, tök mindegy.
3 nyamvadt évről van szó. Komolyan, már ebből is képesek egyesek problémát generálni?
Már várom a "jaj, mit csináljak, 4 nappal idősebb nálam a kiszemeltem!" jellegű kérdéseket.
Nem vagyok 13 éves. De akkor adok neki egy esélyt mindenképp mert én is szeretném.
Eddig nem jelentkeztem neki, mert nem voltam biztos benne.. De így tényleg okés:)
És hogy jelezzek neki? Amiből tuti észreveszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!