Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tettetek volna a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tettetek volna a helyemben? Mit csináljak majd ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a húgom 2 évvel fiatalabb nálam (ő 15 én 17). Ugye tegnap előtt volt szilveszter, de ő tegnap ment el bulizni mert a barátnőjével így tudták megoldani, és felhívott hogy nem érzi jól magát átment valakihez és ott fog aludni (éreztem is rajta hogy nincs jól). Tegnap este 6 körül jött haza, de kb beosont és feljött a szobájába. Majd nyolckor könnyes szemmel megállt az ajtómban és kérdezte hogy bejöhet-e. Mondtam neki hogy persze , bejött leült mellém és csak hozzám bújt. Kérdeztem hogy mi a baj. És elkezdte mesélni hogy rosszul lett egy bulin és egy srác haverja felajánlotta hogy hozzá fel mehetnek és ott alhat. Nem szokott ilyet csinálni de mivel elég rosszul volt és min. egy óra lett volna hazaérnie, belement. (Majd elkezdett megint sírni) és mondta hogy mikor felértek a sráchoz a srác elkezdte piszkálni kérdezgetni hogy mi van vele. Ő tűrte, de érezte hogy ájulás közeli állapotban van szóval gyorsan ledőlt az ágyra (tudja ezt kezelni mert beteg és nála ez pici kora óta szokványos) erre a srác rosszul értelmezte és rámászott, majd olyat tett amit a húgom nem akart. Ennél többet nem mert elmondani, de megnyugtattam megöleltem simogattam ő pedig elaludt az ágyamban. Szerintetek most mit csináljak? Azt kérte a szüleink ne tudják meg! Mit kellet volna tennem? Jól csináltam?

2020. jan. 2. 01:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Testvérként nagy 5-ös, fő a húgod nyugalma, lelki békéje.

Teendők? Esemény utána tabletta, azonnal, lehet megerőszakolták félájultan!

Illetve rendőrség, vérteszt, lehet bedrogozták, sőt lehet a srác aki rámászott tette bele a piájába.

Illetve egy pszichológus is ajánlott lenne.

2020. jan. 2. 01:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megkeresném azt az idiótát, és egyesével törném darabokra a csontjait. Persze ez én vagyok, lehet, te a higgadt megoldásokat preferálod. 17/F
2020. jan. 2. 01:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Jah,"rosszul ertelmezte" a srác:D

Hogy mit kell tenni? Elmondani a szüleidnek és feljelenteni azt a parasztot.

2020. jan. 2. 01:26
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Én a szemet szemért elvet tartom logikusnak. A srác bántotta a húgod, innentől rád bízom, dughatsz forró vasrudat a seggébe, vagy összeverheted úgy, hogy az anyja se ismerjen rá, amit jogosnak érzel azt tedd. Ha egyéb segítség kell írj privátban.
2020. jan. 2. 01:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

4es egy orgyilkos?? xd

talan a legjobb a rendorseg, 18 alatti szoval sok évet kaphat, ha te bantod akkor te is szivhatsz

szinte biztos h nem hasznalt gumit a csavo-> kene tabletta de azok sem mindig biztosan mukodnek

2020. jan. 2. 01:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
5os vok még, mikor szolsz a szuleidnek, probaljak meg nyugodtan kezelnia dolgot hugodnak amugy sokkal roszabb lenne, ha ok is idegesek lennenek
2020. jan. 2. 01:41
 7/13 A kérdező kommentje:

#6 szerintem pont ezért nem akarta hogy megtudják. Nem akarja hogy idegeskedjenek miatta.

Egyébként nagyon köszönöm, és itt és privátbankár is örömmel fogadok segítséget/tanácsot!

2020. jan. 2. 01:45
 8/13 A kérdező kommentje:
*privátban
2020. jan. 2. 01:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt most így hozzáfűzöm hogy szerintem rémálmai vannak mert 20 percenként felriad és kell neki min.5 perc mire meg tudom nyugtatni és vissza alszik. Szóval itt ülök mellette és azon gondolkozom hogy ma elviszem valami pszichológushoz mert ez nagyon nem jó így. De ha van más ötletének légyszi írjatok még!
2020. jan. 2. 04:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb az lenne ha kipihente magát akkor mondja el a teljes történetet! Mert ha nem erőszakolta meg akkor egy csókért pl nem jelentheti fel. A lényeg hogy te biztonság érzetet nyújts neki! Emellett az elsőnek van igaza. Utána ezek a legjobb döntések ha kiderűlt hogy mi történt.
2020. jan. 2. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!