Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok csaltátok már meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok csaltátok már meg a párotokat? Ha igen, akkor megbántátok? Miért tettétek?

Figyelt kérdés
Illetve pm-ben beszélgetnék erről és szeretném megérteni a miértjét..
2019. dec. 11. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
12%

Igen, nem hagyott élni, 15 éves voltam mikor összejöttünk ő volt nekem az első de 19 évesen úgy éreztem hogy korai elköteleznem magam és szeretnék még élni, illetve folyamatosan féltékeny volt, nem hagyott levegőhöz jutni, szinte semmi más nem foglalkoztatta csak én, szóval ez is arra vezetett hogy megcsaljam.

Végül rajta kapott egy pasival(aki sokkal helyesebb és jobb volt)..., és elhordott mindenféle ribinek. Azóta se beszéltünk, vége lett kapcsolatnak

Tehát megváltozott fiatalkori személyiségem, 19 évesként másként láttam világot mint 15 évesen, és nem akartam lekötni magam, ő meg már házasságban gondolkozott , persze neki könnyebb volt beszélni hiszen 3 évvel idősebb volt és előttem már volt szabadabb időszaka is.

2019. dec. 11. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
79%

Leszögezném hogy nem beszólni akarok de a mondanivalóm valszeg kicsit/nagyon offensive lesz.

A kérdesére választ nem kaptunk, nem a hogyanja érdekelte a kérdezőt hanem a miértje, és hogy őszinte legyek meg tudom érteni a srácot hogy elhordott mindenféle ribinek. Nem azzal van a baj hogy nem akartál tovább vele lenni, az természetes, a probléma ott kezdődik hogy nem szakítottál vele hanem a megcsaltad. Engem is nagyon érdekelne hogy miért nem lehet értelmesen rendezni az ilyet, hogy közlöd a másikkal ha valami nincs rendben és ha úgy van szakítasz vele. De neem ha ló nincs jó a szamár is, megtartod hátha nem jönne össze Pistivel (ha nem lenne nyilvánvaló Pisti egy kitalált személy).

2019. dec. 11. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Igen,és nem bántam meg.Nem tudok leragadni 1ember mellett,szükségem van a változatosságra,ezért csaltam meg a volt barátomat.16voltam,ő fél évvel fiatalabb.Nem azt mondom hogy ez normális,de szerintem nem igazán lehet elvárni egy kamasztól hogy egy ember mellett elköteleződjön.Egyszer vagyok fiatal,most még megtehetem hogy válogatok és a számomra legmegfelelőbb mellett majd ki is fogok tartani
2019. dec. 16. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!