Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem? Már nehéz volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem? Már nehéz volt tűrni ezt? Ti hogyan tettetek volna?

Figyelt kérdés

Volt egy baràtnőm 0,5 éve ismerjük egymást de hivatalosan csak 2 hónapja jártunk. Viszont 2 hét szakítottunk a nővérem miatt. Igazából nem azért mert a tesom szeded volna szét minket hanem azért mert a barátnőm féltékeny volt rá. Olyanokat csinált, hogy pl.: a tesom kért egy pohár vízet tőlem mert én voltam közelebb a csaphoz és a barátnőm már el iskezdet hisztizni, hogy miért engedem hogy csicskáztason meg hogy egy felnőtt nőnek ne én ugráljak ( pedig ez egy kis szívesség volt ). Sok ilyen kis apróságon felakadt, de az utolsó csepp a pohárba az volt amikor a nővérem el kezdet sírni mert egy szakításon ment keresztül, és én mint a testvére mentem megvigasztalni és akkor már olyan nagy jelenetet rendezett hogy már a szüleim szóltak rá hogy hagyja abba és nem “bántsa” mert ez már neki így is sok.

És a 2 hónapi szemétségei után döntöttem úgy hogy szakítok vele. Nem érzem azt hogy megbántam volna mert nagyon szemét volt a tesommal.

Ti ezt, hogy láttjátok? Igazam volt?

#szakítás #teso miatt
2017. dec. 31. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Jol tetted, ennek a csajnak irányitásmániája van, idövel még rosszabb lett volna.
2017. dec. 31. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
Tanulj meg helyesen íni, mert ez, amit itt összezagyváltál, kritikán aluli.
2017. dec. 31. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
5%
íni=írni, ezt elgépeltem
2017. dec. 31. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még így is sokáig húztad, nagyon jól tetted, hogy megszabadultál ettől a beteg hisztérikától.
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Igen, egy ilyen hárpiát én sem tartottam volna meg.
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
A tesód miatt szakítottál? Gratulálok. Majd ha kinőttél az oviból, akkor kezdj újra kapcsolatba.
2017. dec. 31. 17:31
 7/10 anonim válasza:
100%
jól tetted, bolond a caaj
2017. dec. 31. 17:35
 8/10 anonim válasza:
100%
Féltékeny volt a tesodra is,az ilyen a levegőre is azt amkit a másik besziv,sok ilyen indanő van,ezek társfüggök is egyben. Mielőbb lépni kell az ilyentől.
2017. dec. 31. 17:35
 9/10 anonim válasza:
100%

Gratulálok 6-os, jó nagy idióta vagy.

Jól tetted. Vannak ilyen szipoly emberek nőben és férfiban is akik teljesen ki akarják sajátítani a másikat. Ha nem vagy elég erős akkor azon kaptad volna magadat, hogy elmar a családodtól és a barátaidtól. A következő lépés az önbizalmad leépítése lett volna.

2017. dec. 31. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon is jól tetted, hogy szakítottál vele. Beteg egy csaj.
2017. dec. 31. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!