Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? Már nehéz volt tűrni ezt? Ti hogyan tettetek volna?
Volt egy baràtnőm 0,5 éve ismerjük egymást de hivatalosan csak 2 hónapja jártunk. Viszont 2 hét szakítottunk a nővérem miatt. Igazából nem azért mert a tesom szeded volna szét minket hanem azért mert a barátnőm féltékeny volt rá. Olyanokat csinált, hogy pl.: a tesom kért egy pohár vízet tőlem mert én voltam közelebb a csaphoz és a barátnőm már el iskezdet hisztizni, hogy miért engedem hogy csicskáztason meg hogy egy felnőtt nőnek ne én ugráljak ( pedig ez egy kis szívesség volt ). Sok ilyen kis apróságon felakadt, de az utolsó csepp a pohárba az volt amikor a nővérem el kezdet sírni mert egy szakításon ment keresztül, és én mint a testvére mentem megvigasztalni és akkor már olyan nagy jelenetet rendezett hogy már a szüleim szóltak rá hogy hagyja abba és nem “bántsa” mert ez már neki így is sok.
És a 2 hónapi szemétségei után döntöttem úgy hogy szakítok vele. Nem érzem azt hogy megbántam volna mert nagyon szemét volt a tesommal.
Ti ezt, hogy láttjátok? Igazam volt?
Gratulálok 6-os, jó nagy idióta vagy.
Jól tetted. Vannak ilyen szipoly emberek nőben és férfiban is akik teljesen ki akarják sajátítani a másikat. Ha nem vagy elég erős akkor azon kaptad volna magadat, hogy elmar a családodtól és a barátaidtól. A következő lépés az önbizalmad leépítése lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!