Jól tettem, hogy utána mentem? Mit tettetek volna a helyemben?
Jól tetted,h utána mentél, bár én nem mennék be egyedül egy kocsmába:)
És egyébként utána kibékültetek?
Bizony nem kellett volna utánamenned "kullancsnak". Bocs a fogalmazásért, nem bántani akarlak, de ez a legjobb szó rá.
Ne akard birtokolni!
Mi az, hogy "mehet kocsmázni"? Elég szomorú, ha engedélyt kell kérnem, mert el akarok menni valahová.
Egy párkapcsolat akkor működhet igazán, ha a másik félnek meghagyjuk a teljes szabadságát. Nem attól marad mellettünk örökre, ha odaláncoljuk, sőt...
Úgy látom ( bár tévedhetek, hisz pár sor alapján nem könnyű megítélni senkit), hogy eléggé bizonytalan vagy önmagadban.
Pedig senki nem ér annyit, hogy megalázzuk magunkat miatta. És ha lesz tartásod, bízol az értékeidben és igazán szereted magadat, a férfiak is jobban fognak becsülni, tisztelni. Amint idősebb leszel remélem megérted amiről írtam.
Kívánok neked kitartást hozzá és a lehető legjobb dolgokat az életedbe!
Soha nem mennék egyetlen pasi után se sehova, nem hogy kocsmába!
Mindent meg lehet beszélni nyugodtan, higgadtan, és felajánlotta, hogy holnap lehetőséged lesz rá.
Ha valakit leláncolsz, azzal nem megtartod, hanem olyan messzire űzöd, hogy még véletlenül se jut eszébe visszanézni sem.
A kapcsolatok igazából akkor működnek, ha mindkettőtöknek fontos, megbiztok egymásban, és mindenkinek megmarad a mozgástere.
Milyen bizalom az, ha utánamész a tudta nélkül egy kocsmába, ahol a barátaival van?
Ha előre szól, hogy szeretne menni haverokkal, menjen nyugodtan, szervezek én is magamnak valami programot. De ha meg van beszélve, hogy közösen csinálunk valamit, és ő ahelyett inkább a kocsmát válassza, azért mérges vagyok.
Nem értem, miért lennék én "kullancs". Nem volt hajlandó beszélni velem, én viszont le akartam tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!