Jól tettem, hogy utána mentem? Mit tettetek volna a helyemben?
Szia! Szerintem sem tetted jól, hogy utána mentél. Ezzel azt jelezted neki, hogy ő a főnök, mert bármiféle konfliktus is adódik köztetek, te vagy az, aki először enged és tisztázni akarja a dolgokat. Az, hogy hozzá bújtál, puszilgattad, stb. csak még jobban megerősíti ezt, sajnos.
Ha legközelebb megint összevesztek, engedd, hadd menjen! Ne hívd, ne küldj neki üzenetet, várd meg, míg ő keres. Én egyetlenegyszer mentem utána, illetve szálltam le utána egy járműről, mert a mondat közepén akart faképnél hagyni. Elmondtam neki a mondandómat, aztán felszálltam a következőre és hazamentem. Nem hívtam, pedig majd megevett a fene, de akkor is kivártam, hogy ő kezdeményezzen. Persze amikor felhívott még aznap este, próbált kimért lenni, hogy majd másnap hazajön és beszélünk, de én akkor is csak annyit mondtam, hogy ekkor és ekkor jöhetsz. Aztán mikor megjött, ő kért bocsánatot. :-)
A 13:37os vagyok: csak annyi megjegyzésem van még, hogy ugyan sokak szerint hülyeség amit irtam, de ezzel a hozzáállással már majdnem 25 éve élek boldog házasságban, és a párom is velem (éppen a közelmúltban mondta nekem, hogy mennyire örül, hogy velem élhet és mennyivel szegényebb lenne az élete, ha nem találkoztunk volna össze).
Ennek alapján lehet, hogy mégse hülyeség az, ahogy viselkedek a párommal.
Nem akarlak bántani, de tényleg azt gondolod, hogy azért nem fog többet eljárni, mert te most utána mentél? Eleve az lenne az első lépés, hogy a lakásból sem "engeded" ki, amig meg nem beszéltétek a dolgot. Ennek, hogy ő elment, sőt már be is ült egy bárba, és te úgy mentél utána semmi értelme nincs. Nem is értem. Ott hozzábújsz, eljátszod a többiek előtt, hogy minden rendben, amikor hazaértek, akkor meg kezditek előről? Először szoktak vitázni, utána békülni általában. Én speciel biztos nem mentem volna utána. Pláne, hogy mi hisszük a férjemmel, hogy egy-egy kiadósabb veszekedés után, kell a másiknak időt és teret adni, hogy feldolgozza. Én sem tudok pl. úgy lenyugodni, hogy ott ül a párom 20 cm-re. Ilyenkor mondjuk elmegyek sétálni. És őt is elengedem, ha ő úgy gondolja, hogy szüksége van rá. Megnyugszik szépen, és ha visszajön megbeszéljük. Nincs értelme utána menni. Pláne, ha veszekedés hevében én küldöm el, akkor még úgy se megyek utána. Azért küldtem el, mert okom volt rá.
Szóval szerintem nem éppen a legjobban döntöttél, amikor utána mentél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!