Jól tettem, hogy utána mentem? Mit tettetek volna a helyemben?
"Nem volt hajlandó beszélni velem, én viszont le akartam tisztázni."
És mindig úgy kell lennie ahogy te akarod?
Hagyd már kicsit levegőhöz jutni. A pasik semmit nem utálnak jobban, mint a női hisztit. Miután összevesztetek, érthető, ha aznapra elege volt belőled és ki akarta ereszteni a gőzt a haverjaival.
Tudom, ilyenkor nehéz megállni, hogy ne csinálj semmit legalább egy napig, de valóban ez a legjobb megoldás.
Ellenkező esetben bekövetkezhet az, amit egy előttem szóló is említett, hogy nemes egyszerűséggel elmenekül.
Szerintem jól tetted, nem hiszem, hogy ha duzzogtál volna, akkor is ilyen gyorsan kibékültetek volna.
Gondolom, az összeveszés oka idöközben el van rendezve, de fölöslegesen haragot tartani hülyeség, különösen, ha egyébként jól megvagytok egymással.
A sok válaszoló által javasolt "béküljön ö elöbb" ötlet nem tul okos, mert ha mindketten arra vártok, hogy a másik kezdje, akkor egy jó kapcsolat mehet emiatt tönkre.
Ha te nem érezted, hogy ezzel rosszat tettél magadnak, akkor nincs semmi gond.
Egy tök apró dolgon vesztünk össze. Azok akik nem mennének egy pasi után sem, megkérdezném: miért nem?
Nem futok egy pasi után sem, hiszen mi egy párt alkotunk. Egyszerűen összevesztünk, és én előbb akartam békülni, mint ő. (Mellesleg itthon már bevallotta, hogy örült annak, hogy ott vagyok.)
Kedves 13: 37-es!
Ha végigolvastad volna a hozzászólásokat rájöhetnél, hogy SENKI nem írt, de még csak nem is sugallt ilyen ötletet, hogy béküljön ő előbb.
Csupán azt kértük, hagyja meg szegény srácnak a saját személyes terét, ne fojtsa meg a ragaszkodásával és ne akarjon mindig MINDENÁRON megbeszélni mindent.
De amíg az ember fiatal bizony néha elkövet ilyen hibákat, valaha én is ilyen voltam, de szerencsére az élet megtanított arra, hogy ez nem helyes.
Szia!
Most akkor azt szeretnéd olvasni, hogy jól tetted? NEM. NEM tetted jól. Mindig itt szúrják el a nők a kapcsolataikat, hogy mindent rögtön meg akarnak beszélni, a pasi meg ki se szellőztetheti a fejét.Utánamentél "kémkedni", meg jól megjátszani magadat a pincércsaj előtt, hogy tudja neki kocc van.Ez nem kapcsolat-megoldás, hanem már enyhe korbács-csattogtatás. Ha összevesztek, nem az a megoldás hogy nem veszed fel a telefont, utána meg nagy lelkesen előadod, hogy te se vagy az a típus, aki utólag beszéli meg a problémákat... Hány éves vagy, 15??
A pincér csajt hagyjuk. Ő nem tartozik a kérdésemhez, már bánom, hogy leírtam. Nem, nem 15 vagyok.
Ja, ha nálatok az a szokás, hogy hagyjuk a férfit lerészegedni, mert 1 apró vita miatt az alkoholhoz fordul, akkor biztosan a ti kapcsolatotok tökéletes.
Azért nem vettem fel a telefont, mert ideges voltam, nem akartam vele kiabálni. (Ha ez személyesen történik, akkor nem szólok hozzá 5-10 percig.)
Gondolod, az lett volna a megoldás, hogy felveszem a telefont, és úgy üvöltözök vele? Vagy mondd már el légyszi, TE mit tettél volna, azután, hogy összevesztünk 1 icike-picike LÉNYEGTELEN dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!