Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tettetek volna a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tettetek volna a helyemben? Mit csináljak majd ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a húgom 2 évvel fiatalabb nálam (ő 15 én 17). Ugye tegnap előtt volt szilveszter, de ő tegnap ment el bulizni mert a barátnőjével így tudták megoldani, és felhívott hogy nem érzi jól magát átment valakihez és ott fog aludni (éreztem is rajta hogy nincs jól). Tegnap este 6 körül jött haza, de kb beosont és feljött a szobájába. Majd nyolckor könnyes szemmel megállt az ajtómban és kérdezte hogy bejöhet-e. Mondtam neki hogy persze , bejött leült mellém és csak hozzám bújt. Kérdeztem hogy mi a baj. És elkezdte mesélni hogy rosszul lett egy bulin és egy srác haverja felajánlotta hogy hozzá fel mehetnek és ott alhat. Nem szokott ilyet csinálni de mivel elég rosszul volt és min. egy óra lett volna hazaérnie, belement. (Majd elkezdett megint sírni) és mondta hogy mikor felértek a sráchoz a srác elkezdte piszkálni kérdezgetni hogy mi van vele. Ő tűrte, de érezte hogy ájulás közeli állapotban van szóval gyorsan ledőlt az ágyra (tudja ezt kezelni mert beteg és nála ez pici kora óta szokványos) erre a srác rosszul értelmezte és rámászott, majd olyat tett amit a húgom nem akart. Ennél többet nem mert elmondani, de megnyugtattam megöleltem simogattam ő pedig elaludt az ágyamban. Szerintetek most mit csináljak? Azt kérte a szüleink ne tudják meg! Mit kellet volna tennem? Jól csináltam?

2020. jan. 2. 01:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ma van az utolsó esélyed esemény utáni tablettát venni. Ha tényleg megerőszakolták fontos lenne. Patikában kapni, nem egy olcsó dolog. Ha ez megvan, beszélj a tesóddal és mondd el neki, hogy jó lenne beszélni a szüleitekkel, mert minél hamarabb derül ki mit csinált a srác, annál hamarabb tudnak intézkedni a hatóságok.
2020. jan. 2. 12:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Na, nagyon nehezen de elmondta mi történt, saját megállapításom szerint a srác megerőszakolta. Szóval szereztünk esemény utánit. De pszichológushoz és orvoshoz is nagyon fél elmenni.
2020. jan. 2. 13:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsétek már fel rendőrségen! Miért hagyjátok mindig hogy ezek csak így megússzák..

Lehet hogy most a húgod gondolni sem bír a történtekre, de pár év múlva mikor nagy nehezen feldolgozza valamennyire, nagyon bánni fogja hogy nem jelentette fel azt a fiút..

2020. jan. 2. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!