Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a helyzettel mit kezdjek?
Augusztusba majd megyünk nyaralni a pasim családjával
És hát persze nekem pont akkor lesz havi bajom
És hát nem szeretnék ugy furdeni.....És ha megkerdezik,hogy miert nem furdok akkor mit mondjak?
16/l 17/f
Sajnálom, átérzem milyen rossz lehet.
Ha gondolod, használj tampont, azzal egy kb fél órát szerintem simán lehetsz vízben, ha utanna rogton kicsereled. Viszont ha semmi kép nem akarsz, mert félsz a fertozestol, akkor simán mondd el, hogy most nem tudsz. Ne érezd cikinek. Az anyukája is biztos tudja milyen ez, az édesapja is, esetleg ha van lánytesó, akkor ő is. Ez nem ciki. Természetes dolog.
Nem kell firtatnid, egy "most nem tudok" teljesen elég.
#7 te fiú vagy vagy lány?
És ha lány akkor voltál már ilyen helyzetben?
Ha nem akarsz tampont használni, akkor nem fürdesz és kész. Nyugodtan megmondhatod, hogy mi a varázs, bizonyára anyuka is menstruált már egy párszor életében.
Voltam már egyébként ilyen helyzetben és nem szégyelltem megmondani, hogy miért nem megyek be a vízbe, mert ez egy természetes állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!