Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Van egy lány akit igazából nem is tudom minek hívjak. Nem vagyunk együtt, igazából a barátság meg nem fejezi ki azt ami köztünk van. Mert azért ez sokkal de sokkal több mint barátság. Minden nap öleléssel puszival, köszönünk és minden nap addíg ül az ölemben vagy éppen addig ölel amíg be nem csengetnek. (mert ugye egy suliba járunk) Az a lényeg, hogy ő eldöntötte, még a legelején, hogy nem akar velem együtt lenni.
Vagyis.. Egyszer azt mondja hogy ,,egész nap rád gondoltam, vagyis azon gondolkodtam hogy megpróbálhatnánk" egyszer meg azt hogy úgy se működne. Esélyt sem ad ennek a dolognak.. Mindegy.. Ezt az elején nehezen tudtam elfogadni, de mostanra már beletörődtem, hogy ez csak "barátság".
Az a vicces hogy ha egy napig nem találkozunk, vagy beszélünk, akkor már teljesen kétségbe van esve... Nagyon hiányzom neki mindíg. Állandóan ezt mondja.
Mostanában minden egyes nap vagy milliószor mondja hogy nagyon szeret és hogy imád.
Ez azért irónikus kicsit, mert amikor megkérdezik hogy együtt vagyunk e, azonnal rávágja hogy dehogyis.
Ja és még nem voltunk együtt úgy. Azért mondom még mert nagyon sokszor szóbajön és lassan úgy is meg fog történni mert mind a ketten akarjuk. Minden nap szóba hozza.
Ja és azt még tudni kell róla hogy állandóan mindenkivel kacérkodik, flörtöl. Igaz semmi testi dolog nincs ebben, de ez azért nekem rosszul esik.
Nem nagyon tudom mit kéne kezdjek ezzel a helyzettel. :p
Szerintem tedd neki egyértelművé, hogy tetszik neked (amennyiben így van), illetve azt, h. zavar, ha mindenkivel kacérkodik, flörtöl.
Te szeretnél tőle többet (együtt járás, tartós kapcsolat)? Erre is célozz v. mondd el neki.
Ha már egyszer ilyen szoros (félig-meddig testi) kapcsolatban vagytok. Sok sikert!
1 és 3 válaszolónak:
Lehet igazad van. Megpróbálom ezt hátha. De az az igazság hogy nemtudom hogy összejönnék e vele, mert már nem vagyok belé szerelmes. Mert amikor az voltam ő nem akarta.. Sokat szenvedtem miatta.. De mostmár túl vagyok rajta.. Nemtudom.. Szeretem meg minden, de lehet hogy igazad van, és egy barátság extrákkal lenne a legjobb
Kedves 2. válaszoló
Addig ameddig nem ismered nem kell róla véleményt alkotni. ;) te sem örülnél ha véleményt alkotnék most rólad és nem is teszem, de vegyél vissza és ha nem tudsz normális választ adni, akkor kérlek hogy ne is próbálkozz :D
#4: már hogyne alkotnék véleményt:
- szexelni lenne esze veled,de ahhoz nincs bátorsága,hogy össze jöjjön veled,de a testét odaadná
-mindenkivel kacérkodik
Most az ilyen csaj milyen? Se tartás,se nőiesség nincs abban,aki így viselkedik Egy utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!