Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a helyzettel? (lent)
Figyelt kérdés
2 hónapja szakitott velem a barátom. Állítása szerint nem azert szakitott mert nem szeretett hanem mert el akar menni Angliába dolgozni. Ami azota se történt meg. És én emiatt nem tudom teljesen lezárni a dolgokat mert nem tudom mi miért volt. Szakítás utan 1 héttel jobban lettem mint a kapcsolat közbe, de a kételyek piszkalnak. Ha rá gondolok gyűlöletet, szánalmat érzek. Lenne lehetosegem egy halom pasi közül válogatni de nekem nem kell senki. Pedig vagyok rá hogy mmegtalaljam az igazit. Csak Félek, élvezem az egyedüllétet, bizalmatlan vagyok a kapcsolatokról
17L
2017. márc. 2. 00:56
1/3 anonim válasza:
Addig, amig ezt érzed: "Ha rá gondolok gyűlöletet, szánalmat érzek.", nem tudsz, mert nem akarsz szabadulni emlékétől. Ha lesz következő kapcsolatod, ez az érzés fogja tönkretenni azt!
2/3 Szudan válasza:
Bulizzál, Ismerkedjél, úgyis elfelejted idővel...
3/3 anonim válasza:
Adj magadnak egy kis időt. Élvezd ki a szabadságot. Nem kell rögtön barát,ha van lehetőség, a szövegből úgy vettem ki,hogy még nem akarsz semmit. Ne eroltesd, akkor pihentesd a párkapcsolatokat. 18 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!