Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy jöjjek össze egy idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek össze egy idősebb sráccal?

Figyelt kérdés

Van egy srác, suliból ismerem. 3 évvel idősebb nálam. Fontos hozzátenni, hogy egyikőnk se 15 éves már, szóval nem lenne gázos a kor miatt. Közös koncert után meghív valamire, ezt ő ajánlotta fel.

Sokat becézget, mosolyog rám, ölelget. Aztán egyik nap kérdeztem tőle suliba, hogy milyen ruhába menjek fellépni. Aztán azt mondta hogy abban amibe csak szeretnék, mert mindenhogy gyönyörű vagyok. Az lenne a kérdés, hogy én hogy adjam tudtára hogy nekem is tetszik? Esetleg kezdeményezzek én? Ha igen, akkor hogy?

2022. máj. 31. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre jónak tűnnek a dolgok. Bőven elég, ha visszaöleled, megdícséred, érdeklődsz felé, ilyenek. Hidd el, fog ő kezdeményezni, a leírtak alapján nagy esély van rá.:)
2022. jún. 1. 00:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Neki egyértelműen tetszel, nincs mit kezdeményezni!

Már azzal, hogy a becézgetést, és főleg az ölelést nem utasítod el, ő is tudja, hogy neked is tetszik. Az már egy másik kérdés, hogy ezt mennyire komolyan gondolja, lehet minden lánnyal ilyen.

2022. jún. 1. 02:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudod tudtára adni, hogy ő is tetszik, hogy keresed vele a kapcsolatot, odamész hozzá beszélgetni, ráírsz szósöl médián, mosolyogsz, ha bókol, megköszönöd, te is bókolsz neki (ez utóbbi a férfiaknak nagyon jólesik, a legtöbbjüknek nagyon fontosak az elismerő szavak csajoktól).
2022. jún. 1. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Csináld azt vele, amiket ő veled. Ez a legegyszerűbb.
2022. jún. 1. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!