Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehát a barátnőm nagyon furcsa lett 2-3 hete kb, eljöttem otthonról külföldre Volt neki egy barátnője 10 évvel idősebb mint ő és egyre többet vannak együtt főleg hétvégén hétköznap mondjuk suli van?
De a legérdekesebb nekem hogy tőlem korán elköszön minden nap és pénteken szombaton sokáig fent volt ezzel a barátnőjével-pia stb de ő még hétvégén is korán alszik
És ezáltal engem leszar nem ír vissza
De nemem is kell csak annyi hogy jól van e hogy kb mikor ér haza és tudjam őt hívni meg persze éjfélkor ne egyedül sétáljon az utcán haza, nem is keres annyit mint előtte meg furcsa lett nekem
picit úgy érzem valakije lett és ezek a dolgok miatt össze is vesztünk és szakítás lett a vége.
Annyi kérésem volt még tőle hogy mértékkel csinálja de ő nem tudja az mi
Meg azt mondja nagyon beszabályozom közbe kb mindent engedek neki, de a bajom ott kezdődik hogy mikor össze -vesztünk régebben nem hagyott soha egy napnál tovább, mindig írt vagy hívott vagy én őt most jelenleg a 4 napnál járunk sehol semmi de én úgy érzem neki kéne írni most nem nekem
A baj hogy én meg egy darabig nem megyek haza nem tudjuk megbeszélni a dolgokat személyesen vajon van értelme rá írjak vagy majd ő ír mikor úgy gondolja vagy engedjem el az egészet
Így is instán láttam pár szépfiút be is követett.
Köszönöm a válaszokat!
Vajon miert? A leirasod alapjan, amit amugy eleg nehez kovetni mert keptelen vagy egy ep mondatot megfogalmazni, szoval az alapjan te fogtad magad, leleptel kulfoldre es itthagytad.
Forditott helyzetben te mit tennel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!