Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiúm engedte a barátjának hogy meg pusziljon az azt jelenti hogy igazából nem is szeret? 16L
Figyelt kérdés
tegnap 09:31
1/9 anonim válasza:
Én biztos nem engedtem volna a fiúd helyében. Nem vagyok egy féltékeny típus, de ez számomra morbid. Persze ha egy rokon puszilna meg köszönés képen a fiú családjából pl.: karácsonyi összejövetelen az más. De ez nem.
Lehet hogy szeret, de ha szerelmes lenne beléd és tiszta szívből szeretne akkor ez kizárt dolog lenne.
18/f
2/9 anonim válasza:
Es ha te engedted az azt jelenti hogy te nem is szereted?
3/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem egy féltékeny, birtoklásmániás ba*om, aki a tulajdonaként kezelne.
4/9 A kérdező kommentje:
2/ de szeretem
tegnap 11:00
5/9 anonim válasza:
Mi az, hogy a fiú megengedte, hogy a barátja puszilgasson? Nem vagy a tulajdona, hogy feletted rendelkezzen. Kizárólag rajtad múlik, hogy kinek engeded, hogy megpusziljon.
6/9 A kérdező kommentje:
5/Köszönöm
tegnap 14:00
7/9 anonim válasza:
Én elbeszélgetnék vele, hogy mi is volt ez az egész.
8/9 anonim válasza:
És, ha te szereted, akkor miért engedted? Nem vagy magatehetetlen. Vagy, ha igen, és másnak kell megmondania, hogy mit csinálj, és mit nem, beszélni helyetted, akkor még nem való neked ez a randizósdi, mert nagyon gyerek vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!