Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne a család régi barátjának a fiával összejönni?
Nem tudom mennyire volt érthető a kérdés, úgyhogy elmagyarázom.
A szüleink egy egyetemre jártak és kiskorunk óta együtt járunk nyaralni, síelni, szilveszterezni és hasonlók. Most voltunk síelni és mindig velem foglalkozott, mellém ült és ,,piszkált” tudjátok, amit a fiúk szoktak csinálni, hogy így viccelődnek megy ilyenek.
Amikor elköszöntünk, megöleltük egymást,(még soha nem köszöntünk el így) és miközben ölelkeztünk, hozzáteszem elég sokáig, simogatta a hátam. Nyáron is voltak ilyen apróságok, ott is már érzékeltem ilyeneket. Eddig soha nem volt ilyen velem, ez így most kezdődött nemrég.
Szerintetek mennyire jó ötlet nekem is flörtölni vele, hátha lenne valami. Nagyon elrontanánk a sokéves barátságot.
Én 16/L, Ő 18/F
#1: köszi! Szerintem erre képesek lennénk! Úgyhogy elméletben működnie kéne ha esetleg összejönnénk.
#2: köszi, de erre nincs szükségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!