Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen lenne a család régi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne a család régi barátjának a fiával összejönni?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire volt érthető a kérdés, úgyhogy elmagyarázom.

A szüleink egy egyetemre jártak és kiskorunk óta együtt járunk nyaralni, síelni, szilveszterezni és hasonlók. Most voltunk síelni és mindig velem foglalkozott, mellém ült és ,,piszkált” tudjátok, amit a fiúk szoktak csinálni, hogy így viccelődnek megy ilyenek.

Amikor elköszöntünk, megöleltük egymást,(még soha nem köszöntünk el így) és miközben ölelkeztünk, hozzáteszem elég sokáig, simogatta a hátam. Nyáron is voltak ilyen apróságok, ott is már érzékeltem ilyeneket. Eddig soha nem volt ilyen velem, ez így most kezdődött nemrég.

Szerintetek mennyire jó ötlet nekem is flörtölni vele, hátha lenne valami. Nagyon elrontanánk a sokéves barátságot.

Én 16/L, Ő 18/F

2023. jan. 3. 09:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt inkább az a félő, hogy egy esetleges szakítás bomlaszthatja a hangulatot a családi programokon. Ha vagytok annyira normálisak, hogy képesek lesztek emberként szakítani, akkor szerintem nem lenne ebből gond.
2023. jan. 3. 09:44
 2/17 A kérdező kommentje:

#1: köszi! Szerintem erre képesek lennénk! Úgyhogy elméletben működnie kéne ha esetleg összejönnénk.

#2: köszi, de erre nincs szükségem

2023. jan. 3. 10:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én támogatom. 30/F
2023. jan. 3. 11:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá!
2023. jan. 3. 15:39
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. jan. 3. 17:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én várnék vele, és nem is engedném, hogy nagyon simogassa a hátam, elhúzódnék, hogy lássa, még nem akarok semmit tőle, szóval várnék egy-két évet, utána aztán akár férj-feleség is lehettek. Ha nem ilyen komoly kapcsolat alakul ki köztetek, az rontaná a két család közötti viszonyt, vigyázz vele!
2023. jan. 4. 13:07
 7/17 A kérdező kommentje:
Rendben! Van benne valami, de ha lehet valami, akkor nem fogok ellenálni neki. A fiú apja is mondta már párszor hogy nekem kéne udvarolnia, és a szüleimre hivatkozott😆
2023. jan. 4. 16:47
 8/17 A kérdező kommentje:
Meg hogy én lennék a legjobb feleség
2023. jan. 4. 16:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor hajrá! :) Legyetek boldogok :)
2023. jan. 5. 16:13
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te lány vagy, akkor lehet belőled feleség. :D
2023. jan. 6. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!