Milyen lehet egy híresség barátjának, rokonának lenni?
semmi extra...
nem, nem, nem.
Téged senki senki se fog ismerni, nem leszel híresebb, és téged se fog izgatni, hogy egy híresség az ismerősöd/barátod ;)
nekem az unokatesóm basszgitáros egy országosan elismert punkbandában.
semmi extra, nem szoktam ezt felhozni társaságban, mert ezzel őt hozhatom kellemetlen helyzetbe,
szeretné megtartani a hétköznapokban az átlagos életét.
A nagybátyám parlamenti politikus, most nem nevezném meg ki ő.
Viszont mióta még ismertebb lett azóta ellégé arrogáns viselkedésű, a kapcsolatot csak ritkán tartjuk általában ha haláleset történik akkor időt szán a családra,ez kb évente egyszer történik meg, no és mikor választások vannak akkor örömmel jön, hogy számíthat e ránk:D
A közvetlen családja a külvilág felé azt mutatja,hogy minden a legnagyobb rendben van köztük,hol, ott megcsalja a feleségét nem is élnek együtt csak egy látszat család,a gyerekeik külföldön tanulnak nem igazán járnak haza velük csak ünnepekkor találkozunk, ök közvetlen személyiségek.
Aztán van még két énekes,zenész unoka tesom akiket rühellek, mikor meghallom valahol a hangjukat inkább kikapcsolom rádiót vagy elmegyek onnan ahhol hallom őket,a hírnévért elképesztően megtudják játszani magukat gusztustalanul eljátszák mennyire tudatos,egészséges életmódot folytatnak közben mindkét illető kemény drog problémákkal küzd.
No és van egy újságíró unokatesom töbször látható tv-ben,cikkíróként is olvasható egy újságnál őt kedvelem hisz őt nem vakította el a hírnév és persze a többi vele jaró dolog :)
Nem vagyok féltékeny rájuk,de nem is dicsekszem nyilvanosan velük,sajnos nagyon megváltoztak mióta nem "átlagos emberként" élnek.
Nem szamít mennyi pénzük van,mert tudom milyen emberek is valójában ettől függetlenül probálok velük normális lenni ha családi eseményeken össze futunk,de ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!