Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen lenne a család régi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne a család régi barátjának a fiával összejönni?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire volt érthető a kérdés, úgyhogy elmagyarázom.

A szüleink egy egyetemre jártak és kiskorunk óta együtt járunk nyaralni, síelni, szilveszterezni és hasonlók. Most voltunk síelni és mindig velem foglalkozott, mellém ült és ,,piszkált” tudjátok, amit a fiúk szoktak csinálni, hogy így viccelődnek megy ilyenek.

Amikor elköszöntünk, megöleltük egymást,(még soha nem köszöntünk el így) és miközben ölelkeztünk, hozzáteszem elég sokáig, simogatta a hátam. Nyáron is voltak ilyen apróságok, ott is már érzékeltem ilyeneket. Eddig soha nem volt ilyen velem, ez így most kezdődött nemrég.

Szerintetek mennyire jó ötlet nekem is flörtölni vele, hátha lenne valami. Nagyon elrontanánk a sokéves barátságot.

Én 16/L, Ő 18/F

2023. jan. 3. 09:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt hisz amit akar…
2023. jan. 6. 12:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Alakítsátok ki a kapcsolatot, de ha ez mégis megszakad, akkor legyetek annyira talpraesettek, hogy nem fogtok haragudni egymásra, nem fogtok gyűlölködni, kígyót-békát szórni a másik fejére, mert akkor a szüleitek között is megromolhat a barátság. Utána is viselkedjetek úgy, mint a kapcsolat előtt. Hidd el, hogy megoldható, csak akarni kell.
2023. jan. 15. 21:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, ezen én is gondolkoztam. Szerintem akkor ez működhet! Már csak találkoznunk kéne, csak az a baj hogy messze lakik. És üzengetni nem nagyon szoktunk. De terv szerint nemsokára találkozunk. :D remélem sikerül még közelebb kerülnünk mielőtt bármi is történne.
2023. jan. 15. 22:15
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

Hmm. Eddig azért arról nem volt szó, hogy messze laktok.

A szülők gyerekei összejöhetnek, talán jó is lesz, ez egy kérdés, és egy válasz, de a távkapcsolat az egy másik. Vagy ha összejöttök, akkor képesek vagytok rendszeresen, sűrűn találkozni?

2023. jan. 15. 23:32
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen, ezt eddig nem mondtam. Ő Vas megyében lakik, én Pest megyében. Ez azért elég messze van sajnos. Szerintem talán sikerülne a távkapcsolat, tudnánk találkozni hétvégente.
2023. jan. 16. 07:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem a csajom 5000 km-re él tőlem. De olyan is volt, 20 ezer km távolság volt köztünk. A távolság legyőzhető. #3
2023. jan. 16. 08:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom! Köszi!
2023. jan. 16. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!