Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire döccenős, ha a kiszemelted 1-2 hónappal idősebb nálad?
Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 17:31
11/29 franciasrac válasza:
Egy héten felül nagyon nem éri meg
12/29 anonim válasza:
Ha ilyeneken agyalst, akkor elobb vard ki, amig erett vagy a gondolkodasban
13/29 anonim válasza:
Ha egyhónapos csecsemő, akkor bajban vagy.
15/29 anonim válasza:
Jo hogy nem mar egy napon kell szuletnetek kulonben nem jossz vele osszeXDDD
Ekkora hulyeseget.A szuleim kozt 8 ev kulonbseg van,az exem es koztem 3 ev volt.Senkit nem erdekelt,nem kell ezt tul gondolni.A legjobb pasikat ilyenek miatt fogod elbukni.
16/29 anonim válasza:
Nem döccenős, de ha 1-2 hónappal fiatalabb, akkor már necces.
17/29 anonim válasza:
Arra amúgy tényleg csak egy embe gondolt, hogy talán a kérdező egy srác? És a társadalmi elvárások miatt kérdezi? Tényleg csak egy ember tudta normálisan megválaszolni a kérdését?
18/29 hungarikum_202 válasza:
#17 Na de ekkora ökörséget, hogy lehet kérdezni?
19/29 A kérdező kommentje:
Csak azert kerdeztem mert fiu vagyok es majdnem mindenhol ez van, hogy a fiu idosebb a lanynal :)
2022. júl. 25. 22:36
20/29 hungarikum_202 válasza:
Azt értem, de két hónap különbség senkit nem fog zavarni, ha valaki mégis ugat miatta, azt el kell küldeni melegebb éghajlatra. Nálam az exem majdném 2 évvel volt idősebb, mégsem zavart.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!