Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy aranyos csendes fiú az osztályomban aki nagyon tetszik nekem, és el szeretném hívni valahova, csakhogy én is fiú vagyok.. Hogyan tegyem?
Figyelt kérdés
Hosszabb sötét haja van, általában egy cuki szürke pulcsiban van, mindig pulóver van rajta, nagyon ritkán beszél, de aranyos gyengéd személyiségnek tűnik.. Szeretném szeretni, csak ugye magyarországon vagyunk, és fiúként egy fiút randira hívni.. Hogy csináljam? Gondoltam arra hogy amikor megy hazafele leszólítom mert akkor biztos más nem hallja meg, csak nem akartam megijeszteni vagy kínos helyzetbe hozni.. Most meg elkezdődött a nyár, és fogalmam sincs mit csináljak.. Olyan sokat gondolok rá.2022. jún. 19. 07:21
22/24 anonim válasza:
"És lehet másoknak furcsa lenne hogy odamegyek hozzá csak ketten beszélni." Kezdetnek talál letojhatnád mások mit szólnak, Még az is lehet hogy szekálás helyett mások is odamennek beszélgetni majd, és jobban érzi az osztályban magát ettől a kiszemelted.
24/24 anonim válasza:
Nem, majd a következő évtizedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!