Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy aranyos csendes fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy aranyos csendes fiú az osztályomban aki nagyon tetszik nekem, és el szeretném hívni valahova, csakhogy én is fiú vagyok.. Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés
Hosszabb sötét haja van, általában egy cuki szürke pulcsiban van, mindig pulóver van rajta, nagyon ritkán beszél, de aranyos gyengéd személyiségnek tűnik.. Szeretném szeretni, csak ugye magyarországon vagyunk, és fiúként egy fiút randira hívni.. Hogy csináljam? Gondoltam arra hogy amikor megy hazafele leszólítom mert akkor biztos más nem hallja meg, csak nem akartam megijeszteni vagy kínos helyzetbe hozni.. Most meg elkezdődött a nyár, és fogalmam sincs mit csináljak.. Olyan sokat gondolok rá.

2022. jún. 19. 07:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
5%

A provokációddal menj a fenébe. Amúgy, ha beteges vágyaiddal zaklatod az osztálytársaidat megütheted a bokádat.

Fordulj pszichiáterhez.

2022. jún. 19. 07:24
 2/24 A kérdező kommentje:
huh?
2022. jún. 19. 07:26
 3/24 A kérdező kommentje:
én is meg ő is 17 vagyunk, amúgy meg nem homofóboknak szólt a kérdés
2022. jún. 19. 07:28
 4/24 anonim ***** válasza:
94%

Most így nyáron nem tudom mit tehetnél maximum írni tudsz neki de ebben a helyzetben nem vagyok benne biztos hogy ez túl jó ötlet.

Ha lenne iskola akkor tudnal vele beszélgetni szünetben nem? Vagy ő másokkal van olyankor?

Illetve nem tudom nálatok mi a szokás de le is ülhetsz mellé ha egyszer egyedül ül.

Szóval csináld úgy minta baratkoznál. Így biztosan nem buksz le. (rólad se tudja senki hogy meleg vagy?) Ha ő is örül ennek az már egy jó jel.

Meg az hogy odamész hozzá amikor megy haza az sem rossz ötlet. És majd alakul.

2022. jún. 19. 07:55
 5/24 A kérdező kommentje:
Köszi. A szünetekben mindig egyedül van. És lehet másoknak furcsa lenne hogy odamegyek hozzá csak ketten beszélni. Őszintén szólva az nem is zavarna ha engem elkezdenének szekálni, de sajnos az osztálytársaimból kinézem hogy őt is elkezdik és azt nagyon nem szeretném :c
2022. jún. 19. 08:09
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
Ő meleg egyáltalán?
2022. jún. 19. 08:29
 7/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom
2022. jún. 19. 08:48
 8/24 anonim ***** válasza:
90%
#8 Akkoe előbb ki kell derítened. Ha úgy próbálkozol be, hogy ő full heteró, az nagyon gáz.
2022. jún. 19. 08:51
 9/24 A kérdező kommentje:
Hogy deríteném úgy ki hogy nem ismerkedek vele? Meg miért lenne gáz?
2022. jún. 19. 08:54
 10/24 anonim ***** válasza:
83%

Én veled egyidős vagyok. Nem tudom te milyen környezetben vagy, de a mi osztályunkban már mindenki értelmesebb annál, hogy valakit azért szekáljon mert egy visszahúzódó fiúval beszélget. És nem egy elit iskolába járok.

Neked vannak barátaid osztályon belül?

2022. jún. 19. 08:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.