Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy aranyos csendes fiú az osztályomban aki nagyon tetszik nekem, és el szeretném hívni valahova, csakhogy én is fiú vagyok.. Hogyan tegyem?
A provokációddal menj a fenébe. Amúgy, ha beteges vágyaiddal zaklatod az osztálytársaidat megütheted a bokádat.
Fordulj pszichiáterhez.
Most így nyáron nem tudom mit tehetnél maximum írni tudsz neki de ebben a helyzetben nem vagyok benne biztos hogy ez túl jó ötlet.
Ha lenne iskola akkor tudnal vele beszélgetni szünetben nem? Vagy ő másokkal van olyankor?
Illetve nem tudom nálatok mi a szokás de le is ülhetsz mellé ha egyszer egyedül ül.
Szóval csináld úgy minta baratkoznál. Így biztosan nem buksz le. (rólad se tudja senki hogy meleg vagy?) Ha ő is örül ennek az már egy jó jel.
Meg az hogy odamész hozzá amikor megy haza az sem rossz ötlet. És majd alakul.
Én veled egyidős vagyok. Nem tudom te milyen környezetben vagy, de a mi osztályunkban már mindenki értelmesebb annál, hogy valakit azért szekáljon mert egy visszahúzódó fiúval beszélget. És nem egy elit iskolába járok.
Neked vannak barátaid osztályon belül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!