Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy aranyos csendes fiú az osztályomban aki nagyon tetszik nekem, és el szeretném hívni valahova, csakhogy én is fiú vagyok.. Hogyan tegyem?
Nem vagyok meleg, szóval nem tudom, ez hogy zajlik, de gondolom nagyobb óvatosság kell, hiszen te is tudod, hogy egy alapvetően macsó férfitársadalomban élünk, a homoszexualitás pedig valamiért ennek a megkérdőjelezése, szóval kifejezetten rosszul sülhet el.
Én is azt javasolnám, amit a többiek, hogy előbb barátkozz, ki kell deríteni, hogy neki is vannak-e ilyen hajlamai, bár ebben a korban még általában sokan küzdenek ennek az elfogadásával is, szóval még ha az is, nem biztos, hogy be meri ismerni.
"csak ugye magyarországon vagyunk, és fiúként egy fiút randira hívni"
Jahj Istenem. Nyugi, senkit nem fog érdekelni, ezt a mondatrészt teljesen felesleges volt beleírnod. Senkit nem érdekel mit csinálsz, oda és azzal mész akivel és ahova akrsz. Senki nem korlátoz. Amúgy ne ezzel kezdd, csak haverkodj össze vele. A XXI. század legnagyobb problémája, hogy add meg uram de máris, minten most azonnal lenne jó. A hatékony és tartós ismerkedés alapja az idő, és bizony ez egy hosszú folyamat, mert akkor lesz valódi. Hacsak nem megfektetni akarod, de azt meg találsz minden utcasarkon, nem kell a rendeseket megrontani. Ismerkedj, beszélgess, de ne ilyen irányba. Ennek nem szabad problémát okozni, mert hogy akarsz tőle bármi többet, ha nincs közös témátok. Ha már közeli viszonyban vagytok, akkor lehet a beszélgetést ilyen irányba terelni, megkérdezni a hozzáállását stb, és akkor majd ki fog derülni. Ha mégsem meleg, akkor legalább lesz egy igazi barátod (ami szintén ritka dolog), ha meg az, akkor szintén nyert az ügy. De ha valakit lerohansz azzal, hogy figyelj gyere már el egy randira, akkor ne csodálkozz, hogy kapsz hideget- meleget (nyuginyugi- országtól függetlenül...)
Nem tudok több tanácsot adni mivel azt már jól leírták , dee ha van fejlemény írj majd ide kiváncsi vagyok mi alakulhat 😅🥰
18/f
Valamit kitalálhatsz, hogy így a szünetbe összefuthassatok.
(Nincs ki a focicsapat, strand, bicajozás.) Neked kell tudnod, Te, vagy esetleg Ő mit szerethet.
Nem, és nem is tudom mit írhatnék most neki :c
Évzáró óta nem is beszéltem vele..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!