Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti mennyi idő után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mennyi idő után szoktatok beleszeretni a lányba, ha nem első látásra, és "mi kell hozzá"? Köszönöm 😊

Figyelt kérdés
jan. 19. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Első látásra max szimpatikus, az nem jó ha rögtön beleszeretek, mert kb ugyanannyi idő alatt ki is ábrándulok. Főleg a jellem, az inteligencia, a viselkedese miatt szeretek bele
jan. 19. 13:48
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
sajnos túlságosan hamar, elég hozzá ha pár dologban hasonlítunk és beszélgetünk még 1 nap se kell kb és már elolvadok a másikért :(
jan. 19. 15:22
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha csók volt vagy hozzányúl.
jan. 19. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy pár hét, miután már jobban megismertem és igazából annyi kell hozzá, hogy jobban megismerjem.
jan. 19. 17:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon esetfüggő nálam, hogy kibe miért, kilyen gyorsan.

Nálam ha tényleg teljesen önmagam lehetek feszengés nélkül, teljesen természetesen jövően és még érdekel is ilyen téren kölcsönösen akkor már megvan úgymond a kulcsa a szívemhez.

Ez ugyanúgy meglehet egy rokkosab lánynál is ahogy egy vidéki kisváros szellemiségű lánynál is ezért nem tudok pontosabbat leírni az alapvetődolgokon

jan. 19. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Változó. Hónapok, akár egy év is lehet
jan. 19. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Nagyjaból 1-2 hónap. Ha addig jön a láng akkor nem húzom tovább sem az ő sem a magam idejét.

Mi kell:hogy jól érezzem magam vele,hiányozzon amikor nincs velem.

Amikor a napjaim része.

jan. 20. 00:37
 8/11 anonim ***** válasza:
21%

Ha meglátom a melleit vagy a hogyis hívjákját...

ez mennyi idő az változó lehet.

jan. 24. 07:50
 9/11 Sznfctm válasza:
100%

Belezúgni hamar, akár első látásra v pár hét alatt is. Igazán beleszeretni sztem egy hosszabb kapcsolat műve, néhány hónap, mire valóban megismered a másikat, és nem csak azt látod belőle, h szép meg cukin viselkedik.

Lehet, hogy ezt most túlgondolom, de szerintem beleszeretni úgy lehet, ha már elég sok mindent láttál belőle, és még mindig tetszik. ;)

jan. 24. 14:49
 10/11 Sznfctm válasza:
100%
Bocs 9-es vagyok, úgy látom h itt mások másfelé indultak el a megoldással, a "sokat láttál belőle" nem a bal mellét jelenti, vagy azt h levette a bugyiját, hanem hogy hogy viselkedik / reagál különböző helyzetekben, meg mennyire működik a kémia hosszabb távon. :D (És nem, a kémia alatt sem csak a szexet értem, sőt, de tényleg lehet h rossz nyomon járok. :D )
jan. 24. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!