Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, vagy mégis mi van velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Hát az a helyzet,hogy van egy fiú az osztályomban.Évek óta egy osztályba járunk,de idén azthiszem elkezdtem érezni valamit iránta,vagy nem tudom..Imádom,hogy vicces,meg tud nevettetni,imádom a hangját,az illatát,a haját,a nagy,barna szemeit..Közben ő nem tudom hogy érez e irántam valamit,mert hát folyton szemezünk,mindig rámnéz,akármikor felnézek órán,szemezünk,de más lányokkal kedvesebb..és ez egy kicsit idegesít..Hiányolom,ha nincs ott,ahol én,ezerszer elképzeltem,milyen lenne ha megölelhetném..Beleszerettem?Azért kérdezem,mert eddig sose éreztem ilyet,és aki,tapasztalt,adhatna tanácsot légyszi.:)2015. okt. 2. 20:06
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen,vagy csak nagyon tetszik neked,de ebből valószínű szerelem lesz.:)
2/5 A kérdező kommentje:
És ha ő nem viszonozza?Akkor végignézem,ahogy összejön mással?
2015. okt. 2. 20:26
4/5 anonim válasza:
Első vagyok.
Ha én szerelmes lennék valakibe az osztályomból és ő nem viszonozná és lényegében "látnom"kéne ha összejön mással,én nem bírnám nézni,valószínűleg másik iskolát keresnék.
De én elég érzékeny vagyok ilyenekre,tehát attól függően dönts,hogy te mennyire bírnád elviselni.
5/5 anonim válasza:
És igen,ha nem viszonozza,nem tudsz mit tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!