Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen az első csók?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első csók?

Figyelt kérdés
Ha tudnátok írni tapasztalatot, nagyon jó lenne
jan. 18. 07:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

erre nincs általános válasz, általában csak egy szájra puszi minimális csücsörrel ami olyan átlagos aztán ha folytatjátok rajtatok áll milyen is lesz

ajánlott azért a rágó h kellemes ízű legyen a szátok senkinek se hiányzik egy rossz lehellet

aztán a másik kérdés kik vagytok mik vagytok egymásnak ha jártok és éreztek egymás iránt nyilván jobb és kellemes érzéseket keltenek bennetek mint ha csak random bulis kavarodásban történne valami

és a többi

jan. 18. 07:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsit béna volt, de nem volt rossz, örök emlék marad.
jan. 18. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es tényleg leírta a lényeget.

Sok múlik a helyzeten, teljesen nem mindegy, hogy egy buliban, otthon és sorolhatnám mi közben történhet meg.

Az is befolyásolja, hogy kivel történik.

Az egymás iránt érzések is teljesen be tudják folyásolni, mert tényleg teljesen más lehet egy olyannal akivel megvan a kölcsönös szerelem, ha egyéjszakás kalandos emberrel történik, baráttal és sorolhatnám tovább ezt is.

FONTOS: csakis olyannal történjen meg akivel komfortosan érzed magadat ezügyben is ahogy ő is, akkor amikor mindkettőtöknek jó és tudjátok ezt előre és meg van beszélve ez az eshetőség, mert ez nagy esélyel mindkettőtöknek örök emlék lesz

jan. 18. 12:32
 4/6 anonim válasza:
100%
Nekem elég rossz emlék, mert rohadt büdös volt a szája a srácnak akivel akkor kavartam és lesmárolt egy este. Majdnem elhánytam magam rögtön és utána sosem akartam látni többet.
jan. 19. 01:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is megmaradt nagyon az emlék, holott azóta voltak jobb emlékeim is ilyen téren. Az első szerintem túl nyálas volt, néha kicsit kellemetlen már, de összességében pozitív.
jan. 19. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki máshogy éli meg.
jan. 23. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!