Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha az egyik barátnő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha az egyik barátnőm elmondta a crushomnak hogy crusholom?

Figyelt kérdés
Edzésen az egyik barátnőm elmondta a crushomnak, hogy tetszik nekem, most beteg vagyok és félek, hogy mi lesz ha visszamegyek. Egyébként annak a barátnőmnek is tetszik az a srác és ezen a fiún kívűl még van egy aki neki tetszik. Megharagudtam arra a barátnőmre és nem tudom, hogy mit tegyek mostmár, vagy hogy bosszúljam meg. Szerintetek mit tegyek ha visszamegyek edzésre?

ma 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
ma 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
14%
Roncs derbi
ma 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van, ha elmondta? Konkrétan semmi. Sőt, igazából még jól is jöhet, mert talán pont emiatt kezd el nyitni feléd a srác. Ha meg nem, akkor legalább tudod, hogy kár foglalkozni vele, hiszen nem viszonozza.
ma 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A #3mas jól mondta, ha tetszel neki nyitni fog feléd ha nem akkor még mindig le tudod tagadni
ma 16:11
 5/7 Janaqks ***** válasza:
100%
Őszite leszek... kétlem, hogy 16 vagy. Semmit ne csinálj, esetleg közelíts a srác felé, ha nincs barátnője.
ma 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
40%
Most akkor próbáld meg magyarul is leírni.
ma 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezért nem kellene "bosszút állnod"

Szerintem jobb így,hogy kiderült,ez természetes dolog

ma 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!