Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak én akarom belelátni vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én akarom belelátni vagy tényleg bejöhetek neki?

Figyelt kérdés

Röviden, van egy nagyon aranyos lány az osztályban, és észrevettem, hogy furcsa velem szemben egy kicsit. Nem írok most le mindent, de észrevettem a jeleit felém. Sokat néz, mosolyog, nevet a szar vicceimen, stb.

Azt kell tudni róla, hogy elég vissza húzódó lány. De így is oda jött hozzám beszélgetni párszor. Meg boxolni:D

Az az igazság, hogy első napokban rá nézése tetszett, de baszki azt hiszem beleszerettem ebben a laza 6 hónapban. Annyira aranyos:3

(Szóval, ja.. Nem arra szeretném használni;))

Nagyon bejön benne az, hogy nem a mai k@rva divatot képviseli, normális értékrendű lány.

Viszont amiért kiírtam a kérdést:

Így 6 hónap látjuk egymást hétköznap, dumálgatunk után, belikeolta a képem. Egy nagyon ki nem mondó, visszahúzódó lánytól ez egy biztos jel lehet?

(Tettem szavazást)

2022. febr. 6. 09:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Feltételezgetést kérsz számon, amikor te is ezt csinálod. Téged sem lopnak el az eszedért.

2022. márc. 2. 08:55
 22/25 anonim ***** válasza:

Persze, hogy hülye vagyok, hát az előbbi hozzászólásodból ez is egyértelmű, most miért hangsúlyozod az egyértelműt? ;)

Egyébként vicces, hogy ebbe kötsz bele, úgy, hogy egy soha véget nem érő mondatban személyeskedsz. Komolyan, szinte látom magam előtt, hogy levegőt se vennél, ha ezt szóban el mernéd mondani.

Mi lesz a következő, belekötsz a helyesírásba? Nehogy benned maradjon valami!

2022. márc. 2. 09:12
 23/25 anonim ***** válasza:
Az, hogy probléma neked értelmezni egy összetett mondatot, nem engem minősít. Az, hogy a helyesírás felhozásával előre védekezett, szintén nem engem minősít. Engem az minősít, hogy leállok vitatkozni egy olyan nővel, aki arra büszke, hogy akit régen lepattintott, mára megteszi férjnek is, mert érzi, hogy elszaladt az idő, és ha így folytatja, egy macskás vénlány marad. Próbáld meg úgy végigolvasni, hogy nem teszed oda az ujjad.
2022. márc. 2. 10:35
 24/25 anonim ***** válasza:

Én viszont nem állok le, mert kezd átmenni szánalmasba.

Sajnálom, hogy ilyen megkeseredett vagy.

2022. márc. 2. 10:55
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem kell sajnálnod, hidd el, nincs miért.
2022. márc. 2. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!