Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak én akarom belelátni vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én akarom belelátni vagy tényleg bejöhetek neki?

Figyelt kérdés

Röviden, van egy nagyon aranyos lány az osztályban, és észrevettem, hogy furcsa velem szemben egy kicsit. Nem írok most le mindent, de észrevettem a jeleit felém. Sokat néz, mosolyog, nevet a szar vicceimen, stb.

Azt kell tudni róla, hogy elég vissza húzódó lány. De így is oda jött hozzám beszélgetni párszor. Meg boxolni:D

Az az igazság, hogy első napokban rá nézése tetszett, de baszki azt hiszem beleszerettem ebben a laza 6 hónapban. Annyira aranyos:3

(Szóval, ja.. Nem arra szeretném használni;))

Nagyon bejön benne az, hogy nem a mai k@rva divatot képviseli, normális értékrendű lány.

Viszont amiért kiírtam a kérdést:

Így 6 hónap látjuk egymást hétköznap, dumálgatunk után, belikeolta a képem. Egy nagyon ki nem mondó, visszahúzódó lánytól ez egy biztos jel lehet?

(Tettem szavazást)

2022. febr. 6. 09:07
A kérdező szavazást indított:
Igen, az. Bejössz neki!
Nem, nem az fixre!
32 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen próbáld meg! Hajrá!
2022. febr. 6. 09:27
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bejössz neki, ne tétlenkedj, ne húzd az időt, nehogy elijedjen, hanem hívd el randira, hajrá!!! :)
2022. febr. 6. 09:31
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Már holnap kérdezd meg tőle, hogy volna-e kedve egyet sétálni veled.

Közben beülnétek valahova, de semmi esetre se moziba, hanem olyan helyre, ahol egymásra tudtok nézni, látjátok egymás arcmimikáját. Ez a lány erre vár, de nehogy tolakodó légy!

Ffi.

2022. febr. 6. 14:18
 4/25 A kérdező kommentje:

Huhh! Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ennyire biztosra "megmondja" a többség. De természetesen örülök :)

#3 Igen, ezt próbáltam már de nemet mondott. Igazából én azt gondolom, hogy csak fél. De mitől!?

Holnap adok neki egy kis ajándékot, (apróság) amit tudom, hogy szeret. És megkérdezem :)

Esetleg valami "taktikát" tudtok, hogy hogyan mondjam neki? Próbálok majd mosolyogni rá és megnézem a reakcióját.

Még nem volt barátnőm.

Most röhögjetek ki, de ha rá nézek erre a lányra, akkor nem 2 cs@cst és egy pin@t látok, hanem egy cukiságot :3.

Szóval ja.. értitek.

2022. febr. 6. 14:37
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbálnám, mert sanszos, hogy bejössz neki.:)
2022. febr. 6. 15:52
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Fentebb írtad, hogy néha-néha dumálgattok. Keress ilyen alkalmat és ekkor kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve sétálni egyet.

Nem dől össze a világ, ha ez nem holnap lesz, de ne húzd sokáig, mert feladja...!

2022. febr. 6. 17:52
 7/25 A kérdező kommentje:

Komolyan nem értem..

Írtam neki, megnézte, és nem ír vissza. :/

2022. febr. 6. 19:06
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet elfoglalt, és nem akar úgy visszaírni, hogy nem tud rendesen beszélgetni veled. #2-es vagyok.
2022. febr. 6. 19:54
 9/25 A kérdező kommentje:

#8 Azt nem gondolom.

Beszélgettem vele nem rég messen, de röviden válaszol. Annyira elbizonytalanító. Viszont néha meg nagyon "kelletti" magát.

Meg kacsintóst küld, meg ilyesmi.

Az az igazság, hogy engem egyszer nagyon atb@szott egy lányt, és nem akarok már csalódni megint..

2022. febr. 6. 20:20
 10/25 anonim ***** válasza:
47%

Ne feledd, hogy a szerelem nemcsak rózsaszínű álom, hanem csalódás is!

Könyörgöm, ne irkálj neki, hanem várd ki legalább a holnapot (vagy későbbi napot) és SZEMÉLYESEN BESZÉLJ vele! Egy átrázás nem a világ! Életben maradtál? Igen. Nahát, akkor...?

Ez a lány már világosan kimutatta, hogy szeretne veled beszélgetni. Ha nem válaszolt, az azért is lehet, hogy rá sem hederítettél (és most ő a csalódott). Ne vesztegesd az idő!

2022. febr. 6. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!