Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Belelátnátok többet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Belelátnátok többet egy ilyen helyzetbe? (Kifejtés lent)

Figyelt kérdés
Belelátnátok többet abba a helyzetbe, ha egy fiú (akit ismertek) elhívna titeket fényképezni, mert szerinte jól mutatnátok a képein? Vagy úgy vélekednétek, hogy valóban csak fotózni akar?

2021. máj. 16. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez ismerni kell a fiút mindenképpen.

Így vaktába egyértelműen akar tőled valamit. Azért mutatnál jól a képein mert szerinte szép vagy. Ha jó képeket tud rólad csinálni akkor ezzel komponál is neked. :3 Szerintem nem csak fotózni akar.

De az is meglehet, hogy tényleg csak fotózni akar, de ahhoz valahogy túl nyominak kéne lenni vagy nem is tudom, hogy mondjam :$

Tehát azt már érzékelned kellett volna, hogy nagyon más az érdeklődési területe. Inkább a fotózás szerelmese lenne akkor.

2021. máj. 16. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy is szokott fotózni másokat vagy te lennél az első és hirtelen most lett ez az új hobbija? Neked bejön a srác? Hány évesek vagytok?
2021. máj. 16. 16:37
 3/5 A kérdező kommentje:
3 éve fotózik, de általában természetet, állatokat, jelenségeket. A modellfotózást szeretné kipróbálni, emiatt kereste meg a legjobb barátnőmet (tehát nem engem). Nekem is bejön a srác, ezért érdekel, hogy jelentheti-e ez a fotózás azt, hogy esetleg összejönnek.
2021. máj. 16. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én fotózok, nem látok bele többet. Ha valakin gyakorolni szeretném a modellfotózást, akkor az tisztán ennyi. Anélkül is tetszhet valaki fotós szemmel, hogy párkapcsolati szemmel nem méregetem. Persze ha a másik nagyon mutatja a szimpátiáját modellkedés közben, akkor lehet hogy megnézném "olyan" szemmel is és ha úgy bejön, akkor valószínűleg tennék lépéseket - ha nyilván nem is a fotózás során.
2021. máj. 17. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy akar valamit, lehet, hogy nem. Régóta ismerik egymást? Eddig adta valami jelét annak, hogy érdekli a lány?

Egyébként csak óvatosan, az én profi AKT modell fotós ismerősöm pl full meleg, soha nem érdekelték a lányok, pedig kismilliót látott már konkrétan meztelenül.

2021. máj. 20. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!