Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Belelátnátok többet egy ilyen helyzetbe? (Kifejtés lent)
Ehhez ismerni kell a fiút mindenképpen.
Így vaktába egyértelműen akar tőled valamit. Azért mutatnál jól a képein mert szerinte szép vagy. Ha jó képeket tud rólad csinálni akkor ezzel komponál is neked. :3 Szerintem nem csak fotózni akar.
De az is meglehet, hogy tényleg csak fotózni akar, de ahhoz valahogy túl nyominak kéne lenni vagy nem is tudom, hogy mondjam :$
Tehát azt már érzékelned kellett volna, hogy nagyon más az érdeklődési területe. Inkább a fotózás szerelmese lenne akkor.
Lehet, hogy akar valamit, lehet, hogy nem. Régóta ismerik egymást? Eddig adta valami jelét annak, hogy érdekli a lány?
Egyébként csak óvatosan, az én profi AKT modell fotós ismerősöm pl full meleg, soha nem érdekelték a lányok, pedig kismilliót látott már konkrétan meztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!