Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha fent vagyok egy lakás...

Head9 kérdése:

Ha fent vagyok egy lakás wifijén, akkor láthatják ami a gépemen van, vagy amit csinálok? És a telefonba is belelátnak?

Figyelt kérdés
Nem értek egyáltalán az ilyenhez, de beszélgetnék valakivel privátban, aki segítene a wifivel kapcsolatban. Hogyan tudnak bejutni a gépembe, telefonomba? Valami wifi logolásról hallottam, de nem tudom ez az-e. Érdekelne az egész téma. Tudna valaki komolyan segíteni??

2017. okt. 20. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Látják h mien oldalakat nyitsz meg

Router (egy doboz ami azt csinálja h fellépett rá és irányítja a forgalmat, pl beírod h Google és ő elküldi egy x nevu sürgetnek h mi a Google Ip címe,(olyan mint az irányítószám) és az elküldi a gepnek, az uzizik a Google szerojaval h küld a cuccot és küldi, megjeleníti a gép a honlapot,

Vagyis bárki aki ért hozzá mindent láthat(nyugi van egy-két tűzfal ami ved,(olyan mint a kerítés)), mert az egész világ osze van kötve, ha nem akarod ne wifit, ill. Húzd ki a gépből a lan kábelt net zsinórt

2017. okt. 20. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem teljesen világos. Mondjuk, hogy ha megnyitom az emailjeimet, akkor látják az összes levelezésem, vagy csak pl. azt az új üzenetet, ami miatt megnyitottam? Meg még sok hasonló kérdésem van... az egész témával kapcsolatban.
2017. okt. 20. 14:38
 3/4 kovpet ***** válasza:
100%

Ha jól van beállítva minden az eszközödön, akkor nem láthat bele senki, akinek nem engeded ezt meg külön.

Ha titkosítva forgalmazol (https, vpn, ssh, stb), akkor azt sem láthatják, hogy mit művelsz.

2017. okt. 20. 15:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen az, amikor "jól van beállítva".

A kérdés lényege, hogy tud-e valaki segíteni, aki nagyon vágja az ilyen WIFI-s, Routeres dolgokat.

2017. okt. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!