Ti tudtátok hogy az oldal moderátorai belelátnak a privát üzeneteitekbe is?
Figyelt kérdés
Az emailről meg megtudják kik vagytok.2018. aug. 11. 21:14
1/11 anonim válasza:
legtöbb helyen látják a modik a privát üzenetet, legtöbb helyen egyiküket se érdekli az életed, én is modi vagyok máshol, sose olvasok ilyeneket. általában amiről azt hiszed, hogy érdekes az életedben, az csak neked érdekes.
2/11 A kérdező kommentje:
Persze kivéve ha ismer a moderátor személyesen.
2018. aug. 11. 21:25
3/11 anonim válasza:
és ezt mégis miből gondolod? Kizártnak tartom amúgy.
4/11 anonim válasza:
Nos, itt teljesen más emailt használok, mint a személyes fiókom . Akkor mit is tudnának meg rólam?
5/11 anonim válasza:
nem muszáj mindenhova a szabo.joska@freemail.hu címedet használni, csinálj személyes használatra másikat.
6/11 anonim válasza:
Hát aki van olyan hülye, hogy mások által is ismert emaillel regisztrál, mások által is ismert nevet / nicknevet választ, az meg is érdemli.
7/11 anonim válasza:
Tudtam, de leszarom. Semmi olyat nem írok privibe, ami bárkinek is nagyon érdekes lehetne.
8/11 anonim válasza:
Az az igazság, hogy egyáltalan nem izgat a dolog.
9/11 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy nem, mégis hogyan? Ahhoz be kellene lépnie az oldalra az én regisztrációmmal, hogy lássa az én privát üzeneteimet.
10/11 anonim válasza:
#9 valahogy csak elkapták azt a két marhát is, akik itt beszélték meg priviben, hogy csatlakoznak az Iszlám Államhoz, úgyhogy én annyira nem bánom, hogy szükség esetén belenéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!