Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van valami lehetőség a mentőzé...

Van valami lehetőség a mentőzést kiskorúként (17 évesen) kipróbálni vagy belelátni?

Figyelt kérdés
Ápoló/tiszt lenne a cél de sajnos videókon kívül, mentősökkel beszélgetésen kívül nem lehet látni hogy milyen

2021. nov. 22. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyílt napon tudsz
2021. nov. 22. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
De most nincs, a járvány miatt
2021. nov. 22. 21:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyetemek nyíltnapján?😅
2021. nov. 22. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. nov. 22. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Kipróbálni semmiféleképpen sem mert komoly, felelősségteljes szakma és egyik állomásvezető sem fogja megengedni, hogy kivonulj velük egy esetre.

Nekem az egyik rokonom mentőtiszt már 40 éve és mesélt olyanokat, hogy ígyis rengeteg fiatal gyakornokot demonstrált már és voltak akik a legelső napuk után úgy tönkrementek mentálisan, hogy hosszú hónapokig pszichológushoz kellett járniuk és azóta sem tudták visszanyerni régi formájukat. Bár elég durva is lehet amikor a 4 éves kisgyerek az orrod előtt leheli ki nyöszörögve utolsó lehelletét de te az istenért sem férsz hozzá a roncsoktól.

Ez a szakma olyan embereknek lenne való akiknek szó szerint nincs szíve, csak hát ő úgyis állna hozzá aztán lehordanák a mentősöket, hogy mekkora érzéketlen tuskók.

Egyébként igen, nyílt napokon van a legnagyobb lehetőséged betekinteni ebbe a szakmába.

2021. nov. 22. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Van.

Volt egy haverom, aki 16-17 évesen volt önkéntes kórházban, meg a mentőknél is. Győri a srác. Anyja vöröskeresztes önkéntes nagyon régen, a srác is az. Ha be vagy oltva háromszor, akkor most is mehetsz segíteni, legalábbis Győrben.

2021. nov. 22. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem is az állomásvezetőn múlik, nekem a régióvezetőtől kellett engedélyt kérnem. Ráadásul orvostanhallgatóként is elutasítottak egyszer kapacitáshiány miatt (ahova menni akartam, más egyetem alá tartozott és az ő hallgatóik elsőbbséget élveztek)
2021. nov. 22. 23:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
2021. nov. 23. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!