Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ebbe hogy lehet belelátni ilyet?

Ebbe hogy lehet belelátni ilyet?

Figyelt kérdés

Még nem volt elég vendége mikor kezdte a műkörmös szakmát addig gyakorlásként rendben volt hogy hazajárt szüleihez 50kmre havi egy hétvégére; legalább gyakorolt és pénzt keresett és az üzemanyag ára visszajott.

Ennek már 4.éve..most 3 vendége van szüleinél, viszont ahol élünk simán lehetne több is..de itt van a drága asztala, itt van egy kis szalon berendezve anyuméknál. Minden alkalommal mikor megy amoda 2 nagy körmös bőrönd cuccot visz.

Fel óra míg bepakol, berakjuk a kocsiba, majd hazajovunk itt behozzuk a lakásba éjjelre. Majd másnap indulás előtt újra vissza a kocsiba és odaérve szüleihez kipakol, majd másnap mikor végez szüleinél fél óra össze pakolás majd be a kocsiba, és hazaérve kirakja anyuméknal a szalonba.

De hétfőn mikor jön a vendége előtte újra félóra vissza pakolás, ha egyáltalán visdzateszi és nem a borondbol dolgozik..de kb 3 hét múlva újra eljatssza mert ugye menni kell amoda.

A szineinek, díszítő cuccainak 95%a ki van kenve tippre, így mondtam neki hogy ha már mindenáron kell az a 3 vendég, csak elviszed a tippet és kiválassza a vendéged a következő alkalomra a szint és díszítest ( hisz látja a tippen). Felírod és következőre csak azt viszed.

De én ezért a 3 vendegert nem pakolásznék ennyit mikor itt a kényelmes szalon, nem kéne vezetni 1órát ( csak 4kmre van a lakásunktol az itteni szalonja csak) + itt több vendége jöhetne mivel műkörmös anyagokat árulunk az üzletünkben..

De ők ebbe azt látják az anyjával h tiltom de én csak azt mondom évek óta h a 3 vendége nem ér ennyi cipekedest pakolaszast ( az anyagoknakse jó), nem kéne 50kmert vezetni és korábban kelni. Felírná ki mit kért és csak azt pakolná be, ha már megy..

Kényelmesen tudna itt dolgozni mert jönne itt több vendég..összességében neki lenne könnyebb.

2022. jan. 15. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Vótmá’
2022. jan. 15. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocs, de én biztosan nem választanék három hétre előre színt
2022. jan. 15. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom havonta 1x azért úgyis meglátogatná a szüleit, mint ninden normális ember. Akkor miért olyan oltári nagy probléma, hogy 3 körmöt is megcsinál, ha már ott van? De amúgy nekem is inkább az az érzésem, hogy az a bajod, hogy minek megy haza egyáltalán.
2022. jan. 15. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem unod még, hogy kiírd ezt a sztorit?
2022. jan. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!