Az orvosok az EESZT-n kívül a NEAK-be is "belelátnak"?
A NEAK-ban a betegéletúton kívül a biztosítási jogviszonyt is látják? Hogy hol, milyen munkáltatónál állok biztosítási jogviszonyban?
Az EESZT-ben csak annyit látnak, amennyit én is?
Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő
Ügyfélkapun keresztül tudod elérni :)
Azt biztosan látják, van-e TB jogviszonyod. Legalábbis ha lekérdezem a betegéletútban, látszik, mikor ki kérdezte le.
A részleteket szerintem már nem. Mármint azt, hogy melyik cég mennyit fizetett be.
A "háziorvosi/kezelőorvosi betegéletút napló" alatt látod hogy ki, mikor kérdezte le? Nekem ha rákattintok az üres, csak annyit ír, hogy:
"Ezen az oldalon megtekintheti, hogy mely háziorvosok, mely időpontokban kérdezték le az Ön betegéletút adatát az Eüak. 11. §-(3) jogszabály által engedélyezett módon."
Ezen kívül semmi más, pedig sokszor járok magánrendelésekre, háziorvoshoz. Lehet akkor, hogy sosem kérték még le? Azt hittem minden alkalommal kezelés előtt ellenőrizniük kell.
EESZT-ben kérdezik le az egészségügyi adataidat.
Lehetetlen, hogy üres legyen. Automatikusan belekerül minden aktivitás, akár az orvosok, akár a te részedről.
Önrendelkezés => adatkezelési napló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!