EESZT-ben ügyfélkapu után eljutok, hogy beírjam a TAJ-számot, zölden felvillan, aztán sikertelen a belépés. Hogyan jussak el a QR-kódomig?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos és sürgős lenne, mert védettségi igazolványra várok 05.18. óta és kellene, hogy legelább a mobil appot használhassam! Hívtam az eeszt-t, de már nem dolgoznak, az oltóponttól meg átküldtek a kormányablakhoz, de már ők se dolgoznak hétfőig...2021. jún. 4. 17:04
1/15 anonim válasza:
Qr kód csak a kártyán van rajta. :) Amúgy töltd le az appjukat ott betudsz lépni,és megtudod mutatni hogy védett vagy. Vagy van ügyfélkapud?
2/15 anonim válasza:
Bocsi, a kérdésért, de ha valakinek nincs ügyfélkapuja és nem jött még meg a kártya, akkor anélkül nem is lehet az EESZT-t igánybe venni? Mert ugye most elméletben a második oltásig nem küldenek kártyát, az meg így elég gebasz, mert júli eleje mire megkapom :(
3/15 anonim válasza:
Igen anélkül nem lehet. Ügygélkapu kell hozzá.
4/15 anonim válasza:
Köszi, akkor szívás, meg kell várnom a kártyát, hogy bescannelhessem a kódot :(
6/15 A kérdező kommentje:
Van ügyfélkapum és be is jelentkeztem, tényleg eljutottam sokáig, csak kiír egy olyat, hogy "taj autorizáció",zölddel elfogadja, aztán azt írja hogy próbáljam újra..
2021. jún. 4. 17:56
7/15 anonim válasza:
Ha ügyfélkapuval bejelntkezel,már nem kér tajszámot,most néztem meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!